До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 стильних способів носити білу сорочку

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб та надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 стильних способів носити білу сорочку цієї весни.

Реклама

Стиль препі

Куртка, сорочка, спідниця, броги, сумка, панама, усе — Armani Exchange

Цієї весни радимо надихнутися образами головної героїні гіта Netflix "Венздей" та підтримати знов актуальну тенденцію на стиль препі. Щоб зробити вбрання більш практичним, віддайте перевагу денімовим комплектам, що складаються з жакета і спідниці. Завершать чорно-білий ансамбль двоколірні броги на обʼємній підошві.

Яскравий акцент

Сорочка, штани, сумка, хустка, усе — Armani Exchange; жакет, Marc O'Polo; туфлі, Tamaris

Флористичний принт — необхідна база весняного гардероба. Поєднуйте штани палаццо зі струмливої тканини з універсальною білою сорочкою, а головною зіркою образу варто зробити яскравий жакет персикового відтінку.

Чорно-біла класика

Блейзер, сорочка, спідниця, лофери, сумка, шарф, усе — Armani Exchange

Плісировані спідниці знову гучно заявили про себе, а отже це чудова нагода використати їх в образі, навіяному строгим офісним дрескодом. Відступити від канонів допоможуть аксесуари: сумка графітового відтінку та легка хустка з анаграмою бренду.

Практична елегантність

Жилет, сорочка, штани, сумка, усе — Armani Exchange; черевики, ILVI; окуляри, Casta

Елегантні штани палаццо не втрачають своєї популярності, а отже і цієї весни вони мають стати частиною гардероба. Стилістично обіграти їх радимо універсальною білою сорочкою та денімовим жилетом, аби зменшити офіційність. Витонченість силуету чудово підкреслять напівчеревики на фігурних підборах.

Спортивний шик

Світшот, сорочка, джинси, сумка, кросівки, усе — Armani Exchange

Практичність та ошатність в одному образі? Легко! Для цього до сорочки додайте світшот або худі та улюблені джинси. Аксесуари варто залишити мінімалістичними, без додаткового декорування.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.