До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 яскравих весняних образів на щодень

Капсульний гардероб – універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб та надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 яскравих образів, що допоможуть ефектно зустріти весну.

Реклама

Кольоровий трикотаж

Курткa, светр, штани, кеди, сумка, усе – Marc O'Polo; моносережка, Tous

Трикотаж – найнеобхідніше надбання будь-якого весняного гардероба. Цього сезону рекомендуємо робити ставку саме на кольорові моделі, які з легкістю римуються з базовими елементами, як-от незмінно актуальні штани відтінку camel та стьобаний верхній одяг ніжних тонів.

Барвистий жилет

Жилет, сорочка, джинси, кросівки, сумка, усе – Marc O'Polo; сережки, Tous

Жилети стали справжнім відкриттям індустрії декілька сезонів тому, і прийдешньої весни вони не збираються полишати перелік актуальних тенденцій. Поєднуйте їх із улюбленим денімом, наприклад, джинсами чи спідницями, та класичними сорочками. Такий образ швидко стане яскравою альтернативою офісному дрескоду.

Яскрава сукня

Сукня, пальто, хустка, сумка, усе – Marc O'Polo; чоботи, Camper Kaash; кольє, Tous

Сукні з ефектом деграде вже довели свою практичність. Вони однаково добре пасують як для вечірнього образу, так і для більш розслабленого, щоденного. Для невимушеної стилізації у пару до максісукні візьміть довге пальто та чоботи "друга шкіра", а завершити вбрання допоможуть яскраві аксесуари – сумка та хустка із флористичним принтом.

Лаймовий акцент

Сорочка, жакет, спідниця, лофери, сумка, усе – Marc O'Polo; сережки, Tous

Одним з найголовніших кольорів сезону весна-літо 2023 став лаймовий. Яскравий, насичений відтінок знайшов своє місце не лише в аксесуарах, але й на одязі. Врівноважити його барвистість під силу більш спокійній палітрі. Тож, кращими союзниками лаймового жакету стануть шовкова спідниця, улюблений предмет гардероба зірок індустрії моди – картата сорочка – та лофери. Не варто забувати і про прикраси: сережки з різнокольоровими каменями – найкращий вибір.

Яскрава база

Кардиган, куртка, штани, сумка, кепка, усе – Marc O'Polo; кросівки, ECCO; сережки, Tous

Стриманіший, та не менш яскравий відтінок гакі – ще одна весняна альтернатива чорному. За допомогою кардигана, штанів та стьобаної кепки можна створити практичний образ у стилі comfort casual, а завершать його молочні куртка, сумка середнього розміру та мінімалістичні кеди без декоративних деталей.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.