До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: оксамитові сукні

Що ближче новорічні вечірки, то більше хочеться носити святкові сукні, серед яких провідна позиція належить оксамитовим образам. Цього сезону осінь-зима 2021/2022 дизайнери показали всіляке вбрання з важкого й шляхетного матеріалу. Згадали і про елегантні міді зі складками, і принадні міні з об’ємними плечима, і розкішні максі з напівпрозорими вставками та вбрання в модному синьому кольорі, а також сукні-жакети й образи з довгими шлейфами. Vogue.ua зазирнув у колекції дизайнерів і зібрав найкращі оксамитові сукні, у яких можна відзначити Новий рік 2022.

Alessandra Rich

Мабуть, оксамит — один з найошатніших матеріалів, що пасуватиме для новорічної вечірки. Цієї зими пропонуємо зустрічати свята в довгій чорній сукні Alessandra Rich зі спокусливими напівпрозорими вставками з ніжного мережива. У такому образі вже з’являлася Гейлі Бібер на вечірці цього року, вбрання якої зчинило справжній фурор на заході. Не менш ефектний вигляд має оксамитова сукня Paco Rabbane з відкритими плечима й вишивкою з великих кристалів або елегантна сукня Isabel Marant, яку можна доповнити блискучими прикрасами чи металізованими чоботами. Ще один бренд, який представив оксамитовий образ з мерехтливими деталями — Elie Saab. Дизайнер зробив ставку на закриту сукню з високим коміром, прикрашену нитками зі стразів.

Реклама
Paco Rabbane
Isabel Marant
Marianna Senchina

Щоб було комфортно танцювати всю ніч на вечірці, пропонуємо звернути увагу на короткі сукні з оксамиту. У колекції українського бренду Marianna Senchina можна знайти оксамитове міні з глибоким декольте й пишними рукавами в глибокому винному відтінку. Тим часом Off-White показали зухвале міні, яке згодиться для сміливих дівчат, Erdem запропонували романтичне вбрання в стилі baby-doll, розшите коштовним камінням, а Etro зробили ставку на сукню-жакет з довгими блискучими торочками в головному кольорі 2022 року. Ще одну сукню з королівського оксамиту продемонстрували Lanvin — сукню-бюстьє в цукерковому рожевому кольорі з пишним бантом, що переходить у шлейф.

Erdem
Lanvin
Off-White
Etro
Elie Saab

Vogue.ua зібрав 10 ошатних оксамитових суконь, у яких можна зустріти Новий рік.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.