До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Синій колір у колекціях осінь-зима 2021/2022

Щороку інститут кольору Pantone оголошує наймодніші кольори сезону. Цієї осені всі відтінки синього займають провідну позицію в колекціях дизайнерів. Яскраво-синій відтінок під назвою Ibiza Іlue, електрик Mykonos Blue, синій з фіолетовим підтоном Rhodonite і темно-синій колір After Midnight, що нагадує про нічне небо, найчастіше зустрічаються на модних подіумах. Пропонуємо поглянути на найактуальніші відтінки синього кольору та розібратися, як їх носити цієї осені

David Koma
Ibiza Blue

Соковитий синій колір Ibiza Blue, натхненний естетикою іспанського острова, закохує з перших секунд. Спробуйте приміряти блакитну трикотажну сукню-поло Self-Portrait у парі з високими чобітьми або накинути на плечі яскраво-синій верхній одяг, в якому ви точно не залишитеся непоміченим: пальто Prada або шкіряний жилет Louis Vuitton.

Реклама
Prada
Louis Vuitton
Self-Portrait
Mykonos Blue

Ще один острівний колір з'явився цього сезону в колекціях брендів. Услід за блакитним відтінком води на острові Ібіца, дизайнери пропонують вибирати яскраво-синій колір, що навіває думки про грецький курорт Міконос. Так, Blumarine радять одягати романтичну сукню з воланами у відтінку Егейського моря, Off-White показують зухвалу мінісукню з синього оксамиту для галасливих вечірок, а Stella McCartney роблять ставку на затишний спідничний костюм з м'якого трикотажу, в якому можна піти як на роботу, так і на вечерю з подругами.

Blumarine
Stella McCartney
Off-White
Rhodonite

Глибокий і таємничий синій колір з фіолетовим підтоном під назвою Rhodonite можна використовувати цієї осені замість чорного кольору. Цей досить темний, але водночас небанальний відтінок є ідеальною базою в модному гардеробі. Він чудовий як соло, так і в парі з іншими відтінками: чорним, білим, червоним, сріблястим та помаранчевим. Ви можете в цьому переконатися, розглянувши колекції Balenciaga, Christian Dior, Nina Ricci та Victoria Beckham сезону дуже-зима 2021/2022.

Balenciaga
Christian Dior
Victoria Beckham
After Midnight

After Midnight — ще один відтінок, який закриває палітру актуальних синіх кольорів цієї осені. Насичений чорнильно-синій відтінок, який викликає асоціації з опівночною темрявою, цієї осені прикрашатиме гардероби головних streetstyle-зірок. Головна його перевага — універсальність і практичність. Ви можете використовувати чорнильний відтінок як у ділових ансамблях, так і вибирати образи для вечірніх івентів. Так, придивіться до атласної спідниці А-силуету й укороченого жакету Alexis Mabille, трикотажної сукні з D-подібним вирізом Courreges і брючного костюма Brunello Cucinelli.

Courreges
Alexis Mabille
Brunello Cucinelli

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.