До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ультракороткі светри — несподіваний модний тренд сезону

Щосезону дизайнери переосмислюють різні тренди й пропонують нові рішення вже знайомих речей. Так сталося й із затишним трикотажем, який давно вподобали всі модниці. Цього сезону весна-літо 2021, крім в’язаних суконь у "рубчик", "кіску" або з ніжного меланжу, елегантних м’яких костюмів, комфортних кардиганів з "бабусиного" гардероба, трикотажних спідниць і всіляких топів-бра, бренди представили укорочені варіанти светрів. Новий різновид светра виготовлений у довжині міні, ледь дістає до грудей, і доповнений довгими рукавами. Деякі моделі представлені з високим коміром, тоді як інші — з класичним круглим або овальним викотом горловини.

Burberry

На перший погляд здається, що такий светр абсолютно непрактична річ, однак якщо розібратися із чим його носити, він швидко стане улюбленою одиницею в зимовому гардеробі. Перевага мінісветра в тому, що його можна вдягати поверх блуз, сорочок і суконь, адже він чудово закриває відкриті зони тіла. Його також можна зав’язати замість шарфа навколо шиї.

Реклама
Alexander Mcqueen

Укорочений светр легко комбінувати з іншими елементами гардероба. Alexander Mcqueen пропонують міксувати затишний молочний светр з ляльковою сукнею-бюстьє та грубими черевиками. Burberry за допомогою трикотажного светра додають структурності й комфорту утилітарному образу із синього деніму, а David Koma використовує мінісветр, подібний до болеро, як продовження білосніжної елегантної сукні.

David Koma
Burberry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.