До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Укорочений блейзер і міні-спідниця — модний комплект осені

У сезоні весна-літо 2020 дизайнери проявили особливу любов до шортів довжини міні і жакетів oversize, а осінньо-зимові колекції 2020/2021 принесли нові тренди комплекти з укороченого блейзера і міні-спідниці мають зухвалий і ефектний вигляд.

Jacquemus
Olivier Theyskens
Jacquemus

Моделі від молодого французького бренду Jacquemus швидко знайшли відгук у серцях модниць. Проте своє бачення тренду модні Доми демонстрували і в весняно-літніх колекціях: Y/Project зробили ставку на атласний комплект кольору куркуми з ультракороткою спідницею на зав'язках, а Michael Kors Collection представили сет з укороченого жакета з акцентними плечима і костюмною спідницею з ефектним розрізом. В осінніх колекціях до дизайнерів приєднався і Олів'є Тіскенс: його вовняний комплект виконаний в кольорі слонової кістки і точно припаде до душі любителькам базових відтінків.

Реклама
Y/Project, весна-літо 2020
Michael Kors Collection, весна-літо 2020

Тренд уже встиг проникнути в Instagram. Так, комісійний шоу-рум з Копенгагена Havre Studio переробляють вінтажні чоловічі піджаки, створюючи той самий модний жіночий комплект, що має по-справжньому свіжий і цікавий вигляд. Отож можна сміливо братися за ножиці і вирушати на пошук "татового" піджака з 80-х!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.