До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Речі із зав’язками — модна покупка для ранньої осені

Вузлики й зав’язки як головний декоративний елемент — особливий тренд літа, який сміливо можна забирати із собою в осінь. Сукні, топи, спідниці та блузи з великими або тонкими стрічками, крім своєї універсальності, гарні ще й тим, що кожного разу річ можна заново обігрувати: зібрати трохи більше на талії або розслабити біля стегон — усе залежить від вашого бажання та настрою.

В особливій пошані в Instagram-зірок сукні й топи із зав’язками й відкритою спиною, як у Матильди Гохлер та Ельзи Госк. Вони однаково гарні на пляжі й у місті, з "мотузковими" сандалями або ошатними лодочками. Комплекти з кроп-топа й спідниці довжини міді із зав’язками також мають свіжий і яскравий вигляд — їх часто вибирають Данієль Бернштейн і Джен Себаллос. Надихнутися образом для ранньої осені можна в соціальній мережі Клер Роуз, про найкращі літні образи якої ми писали раніше. Для свого виходу дівчина вибрала знову популярну майку-алкоголічку із зав’язками, джинсові бермуди й ковбойські чоботи — лаконічно і стильно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.