До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд осені: трикотажні жилети в стилі препп

Трикотажні жилети здійснили свій зоряний камбек вони, що відсилають до колись суто елітарного стилю препп, про який ми розповідали раніше, плетені або трикотажні моделі зі шкільних часів, тепер стали must-have елементом гардеробу не тільки учнів, а й усіх модниць. В осінньо-зимовому сезоні 2020/2021 на подіумі жилети продемонстрували Prada, Dior, Marc Jacobs, а також Lacoste, які зробили їх центральним предметом своєї колекції.

Prada
Lacoste
Marc Jacobs

Найлогічнішою і класичною напарницею для трикотажного жилета стане сорочка причому в хід підуть найрізноманітніші варіанти: від тандему укороченої жилетки і атласної блузи, до "татового" жилета і oversize-сорочки з рукавами-воланами. Також streetstyle-активістки радять носити однотонні жилети з базовими білими футболками таке поєднання має ошатний вигляд, і для нього не потрібен особливий привід. Не варто боятися і міксу двох на перший погляд непоєднуваних принтів у новому сезоні знову в тренді модна філософія mix & match, а отже, цей стилістичний прийом допоможе вдало зрівняти фактури.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.