До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топ і спідниця з трикотажу — найромантичніший комплект осені

Улюблений матеріал Соні Рікель, трикотаж знову повертає собі колишню славу: услід за кардиганами, кнікерсами й популярними цієї осені сукнями, новий сезон приготував найромантичніший і найзручніший комплект для перших холодів — топ і спідницю з трикотажу.

Jil Sander

Крім зручності й м’якості матеріалу, з якого виготовлений цей комплект, він також приваблює своєю неймовірною універсальністю: адже однаково згодиться і для ділової зустрічі, і для сімейної прогулянки. А велика кольорова палітра, яку пропонують ​​бренди, допоможе мати доречний вигляд на будь-якому заході. До того ж можна самостійно варіювати, наприклад, довжину рукавів топа або спідниці, що робить цей сет ще універсальнішим солдатом.

Реклама

Цієї осені в Instagram-акаунтах зірок можна чітко простежити дві колірні тенденції: одні it-girls віддають перевагу пастельним, "солодким" відтінкам топів і спідниць, як, наприклад, Бланка Міро і Вікторія Вальдау, інші ж залишаються відданими базовій палітрі — комплекти молочного, карамельного й шоколадного кольорів можна побачити в гардеробах Джен Себаллос, Дебори Рози й Беатріс Гуту.

Особливо актуальними в поточному осінньо-зимовому сезоні будуть варіанти зі всілякими зав’язками, які не потребують додаткового декорування, і вирізами. Що стосується стилізації, то найчастіше модниці створюють монохромні образи, доповнюючи топ і спідницю сумкою і взуттям у тон і вибираючи великі, масивні прикраси.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.