До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: що таке кнікерси і як їх носити

Вимушена самоізоляція диктує нові правила. Карантин неминуче вплинув і на трансформацію гардероба модниць: так виник розслаблений стиль biz-leisure, з’явилися стильні поєднання спортивних джогерів і розкішних туфель на підборах, а також повернулися модні в 50-х і популяризовані в 90-х труси-шорти з високою талією — кнікерси.

Показ John Rocha, Лондон, 1996

Від англійського knickers — дамські панталони. Головні характеристики сучасних кнікерсів — висока посадка й широкі вирізи штанин, а також те, що вони більше не належать до спідньої білизни. Сьогодні кнікерси — це комфортні й м’які мікрошорти, які цього сезону в тренді. Instagram-зірки пропонують не соромитися в самовиявленні та поєднувати їх з топами й кардиганами з тієї ж серії або вибирати шовкові блузи й білі сорочки із чоловічого плеча.

Реклама

З настанням спекотних днів кнікерси перебралися до пляжного гардероба й стали частиною в’язаних купальників, які так до вподоби багатьом Instagram-інфлюенсерам.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.