До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як цього сезону носити бомбер

Куртка-бомбер — покупка, що, безсумнівно, варта витрачених коштів. Ця модель вже стала сучасною класикою, а її з року в рік у своїх колекціях випускають усі: від Prada і Celine до Vetements, Telfar і Raf Simons.

Ким КардашьянКім Кардаш’ян

Бомбери стали трендом під час показів сезону осінь-зима 2021/2022. Ця куртка в яскраво-рожевому кольорі з’явилася в колекції Blumarine, з принтом у стилі бароко — на показі Fendace Донателли Версаче і Кіма Джонса. Класичний бомбер кольору хакі показали Coperni, а Khaite — срібний бомбер, який відразу ж посів перше місце у wish lists модниць у всьому світі. Неабиякий попит також має стьобаний бежевий бомбер Miu Miu, дещо поступаючись у популярності варіанту Sacai у кольорі хакі з помаранчевою підкладкою та нейлоновій версії Prada.

Реклама
Хейли БиберГейлі Бібер

Серед знаменитих прихильниць таких курток — Гейлі Бібер, Дуа Ліпа, Кім Кардаш’ян та Ріанна. Бібер зробила ставку на приталені версії Bottega Veneta і Magda Butrym. Дуа вибрала бомбер-пуховик культового лейбла ERL. Кім і далі віддає перевагу Balenciaga, а Ріанну можна вважати негласним амбасадором Prada. Як найкраще інтегрувати модну куртку-бомбер у свій гардероб? Візьміть на замітку streetstyle-образи, які ми зібрали нижче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.