До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль препі в колекціях осінь-зима 2022/2023

Календар невблаганно нагадує, що осінь вже зовсім близько, а отже на вулицях скоро зʼявляться сарафани, сукні, картаті спідниці,відкладні коміри накрохмалених блузок, жакети й джемпери — головні складники стилю препі (preppy — pre-college preparatory), що залишається джерелом дослідження багатьох дизайнерів. Vogue.ua зібрав наймодніші образи в стилі препі в колекціях осінь-зима 2022/2023, на які варто звернути увагу, навіть якщо шкільна парта залишилася далеко в минулому.

Tod's

Класичну шкільну чорно-білу уніформу можна було побачити на показі осінньо-зимової колекції Tod's. Та замість звичної спідниці бренд запропонував вибрати бермуди – стильну альтернативу, що завжди буде актуальна. Додати такому образові особливості до снаги незвичним, але стриманим прикрасам, як-от золота брошка.

Реклама
Coperni
Miu Miu

Обігрування на тему нового шкільного екіпування представили Сoperni та Miu Miu. Так, дизайнери додали образам у стилі препі певної зухвалості – звична довжина міді змінилася на міні. Шкіряні шорти й спідниці вміло римуються з сорочками та джемперами, туфлями на підборах і балетками, що знову повернулися у світло модних софітів. Серед обовʼязкових елементів – панчохи, вище від колін або елегантно зібрані біля взуття.

Gucci
Sportmax

Краватка, що вже давно не є елементом суто чоловічого гардероба, також знайшла своє місце в образах у стилі препі. У пару до неї варто вибирати жакети з навмисне збільшеною лінією плечей та мідіспідниці. Надихнутися на нову стилізацію допоможуть колекції Sportmax та Gucci. Звісно, не полишає своїх позицій і картатий принт, який прийдешнього сезону прикрашає різноманітні жакети й піджаки, наприклад, як у Dior. Chanel же роблять ставку на свій уже класичний твід: костюми-двійки варто римувати з гумовими чоботами, що якнайкраще згодяться для осінньої негоди.

Chanel
Dior
Louis Vuitton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.