До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які балетки купити цього літа

Хоча деякі речі краще залишити в минулому, інші мають повне право на друге життя. Так сталося з балетками — жіночне взуття на пласкому ходу, яке прийшло до нас зі світу танців, востаннє було популярне в нульових роках. Тоді Кейт Мосс та Кіра Найтлі приходили на світські заходи в спідницях з глибоким розрізом, укорочених топах, масивних ременях і, звісно ж, у балетках, які були ключовим елементом образу. Через 20 років ми бачимо, що ці елегантні м’які туфлі на пласкому ходу знову повертаються до нашого життя. Так, колекції брендів весна-літо 2022 акуратно натякають, що настав час ще раз струсити пил з цих культових туфель.

Simone Rocha

Балетки — універсальне й практичне взуття на щодень, яке можна носити як удень, так і вночі, залежно від того, як ви їх стилізуєте. Так, ви можете міксувати балетки з джинсами й білими сорочками, як роблять справжні француженки, комбінувати з мініспідницями в складку та джемперами в стилі препі або доповнювати бавовняні романтичні сукні, надихнувшись колекцією Molly Goddard. Завжди пам’ятайте про те, що якісні балетки — чудова інвестиція в гардероб на всі часи, адже це взуття, що належить до розряду вічної класики. Наприклад, купуючи популярні балетки Chanel, які легко впізнати за контрастними закругленими носками (хоча в сучасних колекціях бренду є й чимало однотонних варіацій), ви примножуєте свій стиль. До речі, балетки з колекції Chanel весна-літо 2022 прикрашені лакованими носками й елегантним ланцюжком на щиколотках.

Реклама
Chanel
Salvatore Feraggamo

Цього літа дизайнери наполягають на придбанні модної пари балеток. Simone Rocha показали лялькові туфлі, розшиті перлами й прикрашені шовковими стрічками, які легко конкуруватимуть з туфлями на підборах. Salvatore Ferragamo випустили лаконічну чорну модель з фірмовими пласкими бантами, що впишеться в будь-який гардероб, а Giorgio Armani показали плетені балетки, що відсилають до пуантів.

Tory Burch
Giorgio Armani
Molly Goddard
Anna Mason

Vogue.ua. зібрав наймодніші балетки цього літа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.