До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими прикрасами сезону осінь-зима 2022/2023

Хоч кожен сезон і має свої особливі тенденції в прикрасах, зазвичай треба багато часу, щоб конкретні вироби здавалися застарілими, особливо в наші дні, коли дизайнери активно віддають шану минулим десятиліттям. Великі перлини, які були символом розкішності 1980-х, знову повернулися на модні подіуми. Так само, як і прикраси з торочками, флористичні мотиви й анатомічні фігури. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими прикрасами сезону осінь-зима 2022/2023.

Великокаліберні браслети

Майбутнього сезону браслети – у головному фокусі модниць, і що більші – то кращі! Таку стилізацію можна знайти в колекції Saint Laurent, що була натхнена стилем англійської світської левиці Ненсі Кунард, яка колекціонувала африканські браслети, а також у Louis Vuitton та Balmain.

Реклама
Saint Laurent
Louis Vuitton
Balmain
Великі перли

Щосезону вони привертають нашу увагу, доповнюючи елегантні образи вишуканістю. Прикраси з перлинами вже давно не сходять з модного Олімпу, та прийдешньої осені варто придивитися до моделей з по-справжньому великими намистинами. Віднайти такі можна в колекціях Versace, Dolce & Gabbana та Givenchy.

Givenchy
Versace
Dolce & Gabbana
Анатомічні фігури

Дизайнери й далі надихаються тілом та створюють незвичні анатомічні прикраси. Так, очі, губи та вуха, як у Schiaparelli й Proenza Schouler, стали справді ефектними прикрасами, що обов’язково приваблять погляди.

Proenza Schouler
Raf Simons
Schiaparelli
Замки та ключі

Таємничі замки й ключі заполонили модні подіуми. І не дивно – такі чарівні прикраси відчинять будь-які двері. Шукайте натхнення в колекціях Moschino, Fendi та Chloe.

Moschino
Chloe
Fendi
Торочки

Один з найулюбленіших дизайнерських елементів декорування цієї осені знаходить своє відбиття й у різноманітних прикрасах. Сережки з торочками, що рухаються разом з вами, варто додати до власного гардероба вже зараз, а улюблені моделі можна знайти у Valentino, JW Anderson i Lemaire.

JW Anderson
Valentino
Lemaire
Флористичні мотиви

Квіти – завжди актуальні й доречні. Прийдешньої осені робіть ставку на наївні ланцюжки з флористичними мотивами, як у Miu Miu, яскраві брошки, як у Jil Sander, або монолітні кольє, як у Loewe.

Miu Miu
Loewe
Jil Sander
Геометричні фігури

Чіткі лінії та форми – геометричні фігури й далі залишаються в тренді. Моносережки, каблучки, браслети, що ніби ширяють над рукою, а також максінамиста – вибір за вами.

Dolce & Gabbana
Louis Vuitton
Sacai

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.