До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсовий тренч — ідеальна база весняно-літнього гардероба

Щосезону з'являються ті чи інші типи штанів або жакетів з деніму, які можна буде найчастіше побачити на вулицях модних столиць. Однак з року в рік дизайнери також представляють і відносні новинки, які допомагають додати і гардероб родзинку. Серед тенденцій весни-літа 2023 джинсовий тренч став одним із найцікавіших варіантів для різноманітних стилізацій.

Chloe
Chloe

Реклама

На показі Chloé модель Кванна Чезінгорс зʼявилася у total denim look, що складався з кроп-топу та широких джинсів зі шнурівкою, які поєднувалися з тренчем із класичними візерунками та широкими вилогами. У своїх колекціях Y/Project і Diesel зробили денім основою образів, тому і джинсовий плащ не міг бути відсутнім у їхніх сезонних пропозиціях. Якщо перший бренд поєднав його з відповідними високими черевиками, то другий вибрав набагато темніший відтінок і додав джинси, чоботи з гострим носком та кепку в тон.

Diesel
Diesel

Y/Project
Y/Project

Yeohlee також зробили вибір на користь джинсового тренча для весняного-літнього сезону. Вони представили більш вишукану версію, яку поєднують із джинсами прямого крою та чоловічим взуттям. Печворк, повсюдний цього року в усіх видах одягу, також набуває форми джинсового тренча. Найкращим прикладом є Marc Jacobs, які працюють з обрізками різних відтінків синього, чорного та металевого для створення дизайну, що не залишиться непоміченим. Tod's також вдалися до цих прийомів, але більш стримано, з одягом, який включає два відтінки джинсової тканини, і в тон джинсам, що супроводжують образ.

Yeohlee
Yeohlee

Marc Jacobs
Marc Jacobs

Tod's
Tod's

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.