До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси в смужку — модний тренд цього літа

Мало які принти є такими літніми, як смужки. Однак у трендах сезону весна-літо 2023 цього року цей мотив стає більш несподіваним. З принтів суконь чи футболок ставка переходить на джинси. Так, Kenzo були одним з брендів, які представили їх у своїй літній лінійці як свіжу альтернативу морській естетиці. У цьому випадку японський дім зробив вибір на користь широких темних джинсів, які вони поєднали з жакетом з того самого матеріалу, але світлішого відтінку.

Kenzo
Kenzo

Реклама

Справжня streetstyle-зірка Каміль Шар'єр одна з перших одягла такі джинси минулого літа. Вона вибрала темну модель прямого крою в смужку, яку можна було впізнати за характерним ефектом муару — коли смуги розташовані близько одна до одної. Вона поєднала їх із сабо та білою футболкою, створивши мінімалістичний образ завдяки базовим елементам гардероба.

Інша смілива версія цього типу джинсів — яскраві кольори: смугасті джинси з рожевим або зеленим фоном, що можна поєднувати з усіма улюбленими футболками. У пару також варто додати трендові кеди adidas Gazelle чи позачасові Converse.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.