До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Широкі штани — річ, що має бути в будь-якому гардеробі

На перший погляд, широкі штани можуть видатися геть непрактичною річчю через об’ємність та кількість використаного матеріалу. Однак вони компенсують брак практичності тим, що додають будь-якому вбранню стильної невимушеності й безтурботності. Широкі штани вирізняються характерною довжиною та силуетом, що розтікається тканиною навколо стоп і щиколоток. Притаманна таким штанам надмірність складок у подолі надає образу відчуття легкості, особливо, якщо носити їх з ледь помітними балетками, масивними кросівками чи елегантними босоніжками на взірець Зої Кравіц чи Белли Гадід.

Серед тих, хто очолює тренд та популяризує широкі штани, — дизайнери, які вподобали та обстоюють мішкуватий силует ледь не від першого дня кар’єри — Демна у Balenciaga, Емі Смілович у Tibi та покійний геній Вірджил Абло в Off-White. Нижче ми дібрали кілька чудових варіантів широких штанів, які ви можете носити як у спекотні літні дні, так і за прохолодної погоди восени й навіть узимку.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.