До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Протисонцеві окуляри "з автозаправки" — найкітчевіший тренд сезону

Ви коли-небудь зупинялися на заправці, щоб перекусити чи перепочити під час подорожі, роздивитися товари й приміряти кітчеві окуляри з обертової стійки? Ми точно так робили, тому знаємо, що на автозаправках можна знайти несподівано круті (й дешеві!) аксесуари — від спортивних силуетів в стилі Oakley до неонових авіаторів з тонованими лінзами. Так склалося, що цього літа найстильніші зірки дотримуються саме цього підходу до вибору протисонцевих окулярів.

Кім Кардаш’ян

Певний час багато хто із зірок вибирав окуляри, які ви можете знайти на будь-якій заправці, — однак їхні вочевидь дизайнерські. Минулого місяця Кім Кардаш’ян помітили з дієтичною кока-колою в спортивних рожевих окулярах Balenciaga, що пасували до однотонного образу. Один зі своїх численних епічних образів для вагітних Ріанна доповнила бірюзовими окулярами Gucci.

Реклама

Спортивні окуляри — не єдиний варіант тренду. Деякі зірки вибирали сміливі оправи ретро-форм, які можна було побачити в колекціях Gucci чи Jacquemus. Дуа Ліпа наділа яскраво-рожеві прямокутні окуляри разом з вбранням Chopova Lowena. Гейлі Бібер вибрала овальні окуляри без оправи в стилі ретро. Тож цього сезону, коли проїжджатимете повз автозаправку, не забудьте глянути на стенд з протисонцевими окулярами.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.