До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19 найяскравіших вінтажних вбрань Белли Гадід

Як і всі зумери, що люблять моду, Белла Гадід проводить багато часу на Depop. Жилети старої школи, двокомпонентні сумки Susamusa, кепки Von Dutch і трикотаж з відкритими плечима — коли супермодель демонструє на вулицях новий ансамбль, можна бути впевненим у тому, що вона одягнена у щось вінтажне. Окрім Depop, Гадід та її стиліст Лоу Роуч полюють на вінтажні скарби в Інтернет-бутіках та нью-йоркських консигнаційних крамницях, як-от Aralda Vintage, Treasures of NYC і Kalimera.

Любов Белли Гадід до архівних речей в поєднанні з простим повсякденним одягом завжди дивують і радують око. Бренди, чиїм вінтажним речам вона віддає перевагу, — це Jean-Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Chloé, Chanel та Fendi, — але поєднання силуетів завжди несподіване. Одного дня вона доповнить свою вінтажну вітрівку adidas намистом Bulgari й головним убором у стилі кроше; іншого дня, модель надихається вишуканим стилем Джейн Біркін й одягає сукню в стилі 1970-х і гольфи. Джинсові міні, лофери, жилети зі зміїної шкіри, поло з візерунком аргайл і картаті спідниці — в гардеробі моделі можна знайти одяг будь-яких форм, кольорів та фактур. На доказ цьому Vogue зібрав найяскравіші вінтажні ансамблі Белли Гадід: від смугастих беретів Hermès до спортивних костюмів Nike і шкіряних блейзерів.

Реклама

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.