До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші спідниці цього літа

Минулого тижня ми вже розповіли про наймодніші шорти сезону весна-літо 2020 року, а сьогодні хочемо показати, які спідниці потрібно купити цього сезону й встигнути ними насолодитися в найближчі місяці. Дизайнери у своїх колекціях нині прихильні до спідниць з деніму, моделей з розрізами або із заходом, плісированих пар, варіантів з воланами й шлярками, а також запропонували як літні мініспідниці, так і елегантну довжину максі. Vogue.ua зібрав вимріяні спідниці цього літа в колекціях брендів.

Prabal Gurung
Денім

Спідниця з деніму легко конкуруватиме з улюбленою парою джинсів цього літа. Дизайнери солідарні в тому, що спідниця з деніму потрібний елемент літнього гардероба. У колекції Stella McCartney представлена ​​модель довжини міді з глибоким розрізом, а в Givenchу — з необробленими краями. Тим часом Alberta Ferretti зробили ставку на зухвалу мініспідницю, а в Alexander Wang показали асиметричну модель, у яку закохалися streetstyle-модниці в усьому світі.

Реклама
джинсовая юбка 2020Givenchy
джинсовая юбка 2020Stella McCartney
джинсовая юбка 2020Alexander Wang
Спідниці із заходом

Вибираючи спідницю цього літа, головне знайти баланс між універсальністю та бажанням бути в тренді. Спідниці із заходом, наприклад, задовольняють всім вище перерахованим критеріям. A.W.A.K.E. Mode показали білосніжну спідницю з бавовни, у якій можна вирушити як на роботу, так і взяти із собою в довгоочікувану відпустку, Christian Dior запропонували модель із сірого деніму з глибоким розрізом, декоровану мотузковим поясом, а Giorgio Armani — шовкову модель глибокого синього відтінку, яка провіюватиметься спекотним літом.

Юбки на запахA.W.A.K.E. Mode

Christian Dior
Giorgio Armani
Міні

Цього літа актуальні не тільки екстремально короткі шорти, а й спідниці довжини міні. Носити ці зухвалі моделі найкраще із закритим верхом, акцентуючи саме на відкриті ноги. До списку найбажаніших мініспідниць цього літа потрапили: химерний варіант з великим бантом Oscar de la Renta, лаконічна чорна спідниця з високою посадкою Versace і пряма модель Dolce & Gabbana, прикрашена тисненням під рептилію. Як streetstyle-активістки носять мініспідниці цього літа ми розповідали тут.

мини юбки 2020Oscar de la Renta
мини юбки 2020Versace
мини юбки 2020 Dolce & Gabbana
Плісе

Не втрачають своєї актуальності плісировані спідниці, які сміливо можна назвати найжіночнішими та найромантичнішими моделями цього літа. Що ж, настав час полюбити ці грайливі моделі в дрібну й велику складку, а почати можна зі спідниці-плісе в колекції Rejina Pyo. Ця асиметрична шовкова модель у відтінку айворі неодмінно стане улюбленицею в літньому гардеробі — вона легко комбінується з невагомими блузами, трикотажними топами й базовими білими футболками. Givenchy показали не менш функціональну плісировану спідницю, що складається з трьох відтінків: карамельного, білого й бежевого, а No.21 представили напівпрозору модель із шовкової органзи для особливих випадків.

плиссированные юбки 2020Rejina Pyo
Givenchy
No.21
Розрізи

За спідницями зі всілякими розрізами модне полювання вже почалася, тож пропонуємо не зволікати з купівлею цієї моделі на тривалий період. Приводів вдягнути таку модель може бути щонайменше три. Елегантна спідниця строгого крою на ґудзиках з колекції Chloe просто створена для того, щоб укладати важливі угоди, джинсова модель Lanvin — для вік-енду за містом, а бавовняна Prabal Gurung — для літніх курортів біля моря.

юбки с разрезами 2020Chloe
Prabal Gurung
юбки с разрезами 2020Lanvin
Максі

Цього літа пропонуємо звернути увагу на жіночні спідниці довжини максі, які мають кілька головних переваг. По-перше, довгі спідниці візуально подовжують силует, а по-друге, вони легко пасуватимуть до повсякденного дрес-коду, досить лише вдягнути білу футболку. Так, Carolina Herrera показали яскраву модель, прикрашену мальовничим абстрактним візерунком, Chanel оспівали чорну мінімалістичну модель з ніжного шовку, а Dennis Basso продемонстрували білосніжну максіспідницю з квітчастим принтом.

юбки макси 2020Carolina Herrera
юбки макси 2020Chanel
Dennis Basso
Шлярки

Грайливі, кумедні й милі шлярки надихають дизайнерів вже не перший сезон. Це літо не стало винятком із правил: Louis Vuitton показали кілька варіантів кількаярусних мініспідниць, Rochas прикрасили невагому модель ніжними шлярками, а Michael Kors Collection взяли курс на діловий костюм-трійку в карту віші, що складається з укороченого жакета, кроп-топа й кокетливої спідниці з асиметричними воланами.

юбки с оборками 2020Louis Vuitton
юбки с оборками 2020Rochas
юбки с оборками 2020Michael Kors Collection

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.