До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші стьобані куртки сезону осінь-зима 2021/2022

Бомбери, пальта, тренчі й куртки — цього сезону всі елементи верхнього одягу стали стьобаними. Подібні до затишної домашньої ковдри, такі моделі нині головний гіт осінньо-зимового сезону. Серед кольорів переважають типові для осіннього гардероба відтінки, як-от чорний, бежевий, брунатний і синій, а варіації фасонів пропонують широкий вибір. Vogue.ua зібрав наймодніші стьобані куртки сезону осінь-зима 2021/2022.

Miu Miu
Emilio Pucci
Celine

Прямий крій, об’ємні рукави й занижена лінія плечей — такими були куртки, представлені в колекціях Celine, Miu Miu й Emilio Pucci. Вони гарні тим, що невибагливі в стилізації: їх сміливо можна вдягнути і з мідіспідницею, і з oversized штанами, що відсилають до уніформи сноубордистів, і зі спідницею з розрізом. На подовжені варіанти можна натрапити в Max Mara, Barbara Bui й Raf Simons. Завдяки своїй довжині вони практичні й універсальні: їм до снаги союз із шортами або кюлотами, а також улюбленою осінньою сукнею та високими чоботами. Правильно розставити акценти в такому образі допоможуть шовкові хустки й бандани.

Реклама
Raf Simons
Barbara Bui
Max Mara
Dior

Бренди не обминули й тенденції на вкорочені та ультракороткі куртки. Модель, представлена ​​Jacquemus, має ефектний вигляд і стане чудовим спільником у модному ансамблі зі штанами із завищеною посадкою, доповнити які можна трендовою баскою. Тим часом Balmain зробили ставку на актуальне забарвлення: срібний total look Дім поєднав з неоновими аксесуарами.

Jacquemus
Balmain
BOSS
Akris

Vogue.ua зібрав шість найкращих стьобаних курток, які варто додати до власного гардероба вже тепер.

<b>стеганые куртки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.