До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші чоботи цієї осені знайдено

Кожен сезон має свої взуттєві тренди — сезон осінь-зима 2021—2022 не став винятком: сміливі форми, яскраві кольори, естетика неопаті й відсилання до стилю 1990-х. Як і щороку, модна платформа Stylight проаналізувала пошукові запити своїх 120 мільйонів відвідувачів, щоб визначити тренди сезону. На піку популярності — класичні туфлі на підборах, а також яскраві моделі із золотим покриттям та оздоблені блискучим камінням. Два обов’язкові предмети осіннього гардероба — гумові чоботи, цього разу в мініверсії, та армійські черевики, що зберігають свої чіткі лінії й масивну підошву. Vogue.ua зібрав найстильніші чоботи нового сезону.

Kitten heel (+280% пошуків)

Мініатюрні підбори, що з’явилися в епоху 1990-х, повернулися в модну гру кілька сезонів тому як босоніжки й мюлі, ідеальні для літа. Нового сезону радимо звернути увагу на однотонні чоботи з різноманітною фактурою, як у Юлії Пеліпас.

Реклама
Армійські черевики на платформі (+394% пошуків)

Це взуття було зірковою позицією минулого осінньо-зимового сезону, а тепер повернулося в новій варіації. Чорні армійські черевики з чіткими лініями знову в топі тенденцій, що робить їх однією з найуніверсальніших позицій осіннього гардероба.

Яскраві чоботи (+27% пошуків)

Кінець літа не означає відмову від яскравих кольорів і відтінків. Насправді кольорові чоботи — одна з найтрендовіших модних позицій. Римувати їх радимо з напівпрозорими сукнями й ультрамодними бомберами.

Ефект "другої шкіри" (+50% пошуків)

Популярні чоботи цього сезону зроблені з еластичних матеріалів, які облягають ногу, як друга шкіра, і виступають гарантом стильного образу. Радимо звернути увагу на стримані й м’які відтінки.

Золото й срібло (+252% пошуків)

Цієї осені у взуттєвому гардеробі переважають металеві текстури, золоті й срібні, що немов пробралися на вулиці модних столиць з епохи диско.

Гумові чоботи (+128% пошуків)

Гумові чоботи, що надійно захищають від дощу, знову в моді, але цього разу — у зменшеній версії. Нинішньої осені модниці вибирають укорочені моделі, як, наприклад, чоботи Puddle від Bottega Veneta.

Текст: Héloïse Salessy

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.