До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бандани — великий тренд нового сезону

Зливи перших вересневих днів застали багатьох зненацька, змусивши замислитися про важливий аксесуар, здатний захистити укладку від подувів вітру. Стрічка Instagram все ще привертає увагу до основних елементів літнього стилю, які легко пасуватимуть і до осіннього гардероба. У новому сезоні таким потрібним аксесуаром стане бандана.

Белла Гадід
Versace, осінь-зима 2021/2022

Соціальні мережі сприяли поширенню моди на хустки, адже інфлюенсерки повсюдно демонструють цей предмет у всій його красі. Замість дотримувати суворого й правильного підходу Одрі Гепберн, власниці бандан показують свій власний погляд на стиль 2000-х, поєднуючи шовкові хустки з культовими предметами тієї епохи.

Реклама
Ріанна

Не дивно, що велика шанувальниця вінтажу Белла Гадід поспішила приміряти образ з банданою. Вони були основним елементом її літнього гардероба впродовж кількох сезонів, а в серпні модель приєдналася до свого брата та його дівчини Дуа Ліпи в Лондоні, взявши із собою безліч шовкових хусток.

Адут Акеч

Кендалл Дженнер — ще одна знаменита прихильниця бандан. Полюбляючи всі відтінки зеленого, вона, звісно, вибрала модель в улюбленому салатовому відтінку, яку поєднувала зі струмливою спідницею в тон, укороченим топом Aya Muse і намистом з бісеру Gin та сумкою ручної роботи Gr8Dane.

Кендалл Дженнер

Ріанна вважає: шовкова бандана потрібна в гардеробі весь рік. Яким віддає перевагу? Що веселіші, то ліпші. Останнім часом вона носила моделі Raf Simons, Prada, Louis Vuitton і Versace з рідкісними вінтажними знахідками й культовими сумками.

Сара Лісандер

Як засвідчили осінньо-зимові колекції 2021/2022, шовкові бандани — помітний тренд нового сезону. У Versace майже в кожному образі була чорна хустка, прикрашена фактурним золотим оздобленням, Марія Грація К’юрі з не меншим ентузіазмом представила моделі з кітчевими монограмами, пов’язані на голові чи шиї моделей. Vogue.ua зібрав п’ять наймодніших шовкових хусток для сміливих і стильних осінніх образів.

<b>шелковые платки предметка</b>

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.