До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кейпи осінь-зима 2021/2022

Гідною альтернативою модному пальту в цьому сезоні осінь-зима 2021/2022 стануть кейпи — монолітні вовняні накидки з отворами для рук. Подібний верхній одяг носили лицарі, члени королівських сімей і церковнослужителі ще за часів Середньовіччя — тоді кейпи виготовляли з оксамиту або шовку й щедро прикрашали всілякою вишивкою, кристалами та хутряним оздобленням. Сучасні кейпи геть не подібні до своїх попередників. Тепер вони мають менш помпезний вигляд, завдяки чому їх легко вписати в повсякденний гардероб. Vogue.ua зазирнув у колекції дизайнерів і зібрав наймодніші кейпи для холодної погоди.

Louis Vuitton

Якщо вже маєте в гардеробі кілька актуальних пальт, то наступним вашим кроком на шляху до модного осіннього гардероба має стати придбання кейпа. У колекціях брендів є всілякі варіації цієї популярної накидки — від монохромних варіантів у класичних відтінках до комбінованих, укорочених і яскравих моделей. Цього сезону червоний колір — один з ключових відтінків у колекціях дизайнерів і познайомитися ближче з ним можна якраз за допомогою елегантного кейпа Christian Dior або триколірного варіанта Louis Vuitton, у якому поєднуються відразу кілька фактур. Якщо до вподоби менш ефектний відтінок, найправильнішим рішенням стане вибір вовняної накидки синього кольору з колекції Miu Miu. У такому довгому кейпі вам не страшні ані сніг, ані морози.

Реклама
Gucci
Christian Dior
Miu Miu

Через 20 років логоманія знову повернулася в списки головних трендів сезону. Тепер замість кричущих логотипів і великих літер бренди пропонують купувати речі, прикрашені стриманими монограмами. Ця тенденція не минула й кейпів. Подібні варіанти накидок показали Gucci й Valentino. Крім того, кейпи легко римувати як з повсякденними, так і вечірніми образами. Вибирайте елегантний плащ Emilia Wickstead небесно-блакитного відтінку для офіційних виходів, а комбінований варіант The Coat by Katya Silchenko з бежевої вовни з картатим візерунком — на щодень. Свого часу Жаклін Кеннеді носила кейпи з вечірніми сукнями, а Джейн Біркін римувала накидки з короткими шортами та лоферами зі шкарпетками. Ці стилістичні прийоми актуальні й нині. Беріть на замітку та впроваджуйте їх у свої образи.

Valentino
Emilia Wickstead
Gabriela Hearst
The Coat by Katya Silchenko

Vogue.ua зібрав 10 модних кейпів цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.