До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки червоного в колекціях осінь-зима 2021/2022

Щосезону команда Інституту кольору Pantone представляє наймодніші кольори, які ми носитимемо. Цього сезону осінь-зима 2021/2022 шанувальниці червоних відтінків можуть тішитися, адже до списку потрапили відразу три спокусливі кольори: червоний Red Alert, класичний червоний Fire Whirl і винний відтінок Winery. Vogue.ua переглянув колекції брендів і з’ясував, як носити червоний колір нового сезону — від струмливих суконь і елегантних брючних костюмів до дутих пуховиків і об’ємних пальт.

Prabal Gurung
Red Alert

Модний цієї осені колір Red Alert межує між яскраво-червоним і помаранчевим відтінками. Його напевне оцінять дівчата, які не бояться вирізнятися з натовпу. Замість купувати одяг у темних тонах, пропонуємо розбавити гардероб кількома речами в ефектному кольорі Red Alert. Придивіться до струмливих суконь зі шлярками Ulla Johnson, образу з кольорової шкіри Isabel Marant або яскравого пуховика Balenciaga.

Реклама
Ulla Johnson
Isabel Marant
Balenciaga

<b>red alert</b>

Fire Whirl

Класичний червоний колір завжди перебуває поза часом і трендами, тому ви можете сміливо робити ставку на нього. Цієї осені він з’явився в колекціях дизайнерів під назвою Fire Whirl, що в перекладі означає "вогненний вихор". Наприклад, Марія Грація К’юрі запропонувала вечірню сукню з фатину з верхньою частиною у вигляді серця, підхожу для особливих подій, а Хан Чонг, дизайнер Self-Portrait, показав практичний варіант з твіду — коротку сукню з елегантним бантом і перловими ґудзиками. Для повсякденних осінніх образів замість об’ємного чоловічого пальта радимо поповнити гардероб шкіряним варіантом приталеного крою Salvatore Ferragamo.

Christian Dior
Salvatore Ferragamo
Self-Portrait

<b>fire whirl</b>

Winery

Глибокий і насичений червоний колір з рожевим підтоном, під назвою Winery, надає осінньо-зимовому сезону трохи драматизму й романтики. Непідвладний часу винний відтінок щороку з’являється в колекціях дизайнерів, а отже речі цього кольору стануть ідеальною інвестицією в осінній гардероб. Ви можете поєднувати його не тільки з класичними відтінками, а й спробувати міксувати з незвичайними яскравими кольорами, надихнувшись образом Stella McCartney (дизайнерка показує, як цікаво скомбінувати винний колір з блакитним відтінком). Бордовий колір також має гарний вигляд у парі з подібними, але на кілька тонів світлішими й темнішими відтінками. До прикладу, ви можете вдягнути класичні розкльошені штани зі стрілками, затишний джемпер і накинути на плечі картате пальто, як це роблять Zimmermann.

Zimmermann
Self-Portrait
Stella McCartney

<b>winery</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.