До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні сукні в колекціях осінь-зима 2021/2022

Шкіра — королева всіх колекцій останніх сезонів, і майбутньої осені вона точно залишиться у верхніх рядках сезонних тенденцій. Шкіряні сукні — зручна й практична річ, тому дизайнери пропонують нові прочитання цього довгограйного тренду. Зухвалі міні, романтичні міді й фатальні максі — vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні сукні сезону осінь-зима 2021/2022.

Simone Rocha
Dior
David Koma

Свою інтерпретацію "маленької чорної сукні" представили Dior: в осінньо-зимовій колекції бренду з’явилося міні з романтичними рукавами, до якого модний Дім додав взуття в стилі Мері Джейн. Ефектне поєднання чорної шкіри й масивних ланцюгів показали David Koma — сукню з овальним викотом дизайнер заримував з вечірніми рукавичками й високими чобітьми, прикрашеними ланцюжками. Simone Rocha не зрадили себе й до шкіряної сукні додали мінісумку з оздобленням з ніжних перлів, зігравши на контрастах.

Реклама
Chloe
Proenza Schouler

Крім чорної шкіри, майбутньої осені не менш популярними будуть м’які вершкові відтінки. Наприклад, молочне шкіряне міді з бічними вирізами від Chloe або сукня із заходом відтінку карамелі від Proenza Schouler якнайкраще пасуватимуть до офісного дрес-коду. За яскравими моделями радимо звернутися до Sportmax, Hermes і Altuzarra. Шкіряну сукню з асиметрією і драпуванням трав’янистого відтінку найкраще поєднувати зі взуттям на масивній підошві, а винну сукню з торочками — з чобітьми й шкіряними браслетами в тон.

Hermes
Sportmax
Altuzarra

Vogue.ua зібрав вісім найкращих шкіряних суконь, які варто додати до власного гардероба вже зараз.

<b>кожаные платья предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.