До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня з твіду — головна покупка майбутньої осені

Елегантні й лаконічні, сукні з твіду завдячують своєю популярністю Коко Шанель: у 50-х роках XX століття її твідові жіночі костюми, що складаються з жакета й спідниці, стали справжньою модною сенсацією. За стільки десятиліть твід не втратив своєї актуальності, а цієї осені має всі шанси стати найкращим спільником сезонного гардероба — на власному прикладі засвідчують бренди, що презентували його у своїх осінньо-зимових колекціях 2021/2022.

Schiaparelli
Balenciaga Couture

Завдяки дедалі новішим інтерпретаціям дизайнерів колишня консервативність твіду зійшла нанівець, а сукні із сірого або чорного твіду вже давно стали негласною класикою жіночого гардероба. Свої варіанти в кутюрних колекціях представили Balenciaga і Dior: цієї осені елегантні міді матимуть найкращий вигляд у тандемі з напівпрозорими блузами, екстравагантними довгими рукавичками та щільними колготками. Модний дім — прабатько нової історії твіду — Chanel зробив ставку на сукню довжини максі, запропонувавши до неї жакет і кардиган з такої самої щільної тканини.

Реклама
Dior Couture
Dsquared2

Яскраві твідові мінісукні представили Schiaparelli й Dsquared2. Поєднувати їх бренди радять з великими золотими прикрасами та шкіряними аксесуарами. Таке вбрання доречне і для неформальних зустрічей, і для строгого офісного дрес-коду. Ніжний образ був представлений в осінньо-зимовій колекції Giambattista Valli. Білосніжне міні, прикрашене блискучим камінням, модний Дім поєднав зі стриманими, але яскравими аксесуарами: об’ємна шовкова брошка як бант, оздоблена лелітками, і обруч на голову, доповнений великим перлами, допоможуть правильно розставити акценти.

Giambattista Valli
Chanel

Vogue.ua зібрав шість найкращих суконь з твіду для практичних осінніх образів, які варто придбати вже тепер.

<b>платья из твида предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.