До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші довгі сукні в осінньо-зимових колекціях

На зміну зухвалим міні новий сезон приніс комфортні і практичні максісукні. Вирізи, асиметрія, грайливі принти, паєтки, трикотаж і напівпрозорі шифонові тканини: vogue.ua зібрав найкрасивіші довгі сукні сезону осінь-зима 2021/2022 — для вечірніх виходів і на щодень.

Jil Sander
Gabriela Hearst

Принти в клітинку і квіткові візерунки, які передусім характерні для весни й літа, заслуговують на те, щоб залишитися і в осінніх гардреробах. Флористичний принт продемонстрували Gabriela Hearst — шовкова сукня-сорочка з асиметрією стане чудовим варіантом для офісного дрес-коду. Асиметричні деталі були помічені і в Jil Sander: максісукні в клітинку віші з твіду — мабуть, найкраща осіння інвестиція. Варіанти для повсякденних розслаблених образів показали Chloe і Salvatore Ferragamo. Трикотаж грубого плетіння в молочному відтінку або напівпрозорий шифон зі срібними вставками — вибір за вами.

Реклама
Chloe
Salvatore Ferragamo

Дизайнери не обійшли увагою і довгі вечірні сукні, здатні своєю красою затьмарити все навколо. Cяючі камені і золотиста бахрома — ці елементи знайшли своє відображення в яскравій максісукні від Alberta Ferretti, яка швидко стане найкращим варіантом як для вечірнього прийому, так і для червоної доріжки. Довгу сукню, всипану паєтками, як у Michael Kors Collection, радимо римувати з класичним чорним пальтом в тон і мінімумом аксесуарів.

Alberta Ferretti
Michael Kors Collection

Щоб додати до звичної гами осіннього гардеробу більше яскравих кольорів, рекомендуємо звернути увагу на м'який та ніжний ліловий. Розкішню сукню до підлоги Givenchy радять поєднувати з сумкою і взуттям у тон і грайливими прикрасами: великою моносережкою, об'ємним кольє і відповідним йому браслетом. Versace ж наполягають на актуальній стилізації: до напівпрозорої струмливої максісукні бренд пропонує додати шовкову бандану — один із головних аксесуарів осінньо-зимового сезону.

Givenchy
Versace

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.