До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як яскраві мініспідниці стали головним гітом цього літа

Яскраві мініспідниці — це саме той засіб для поліпшення настрою, якого ми конче потребуємо цього сезону. Вони вдало обіграють будь-який ансамбль: і топ від купальника, і вкорочену блузу чи об’ємну білосніжну сорочку.

Miu Miu

Ультракороткі спідниці повернулися на подіуми сезону весна-літо 2021 року і з’явилися в кожній модній столиці. У Chanel вони були з пір’ям, Versace прикрасили їх яскравими морськими зірками, а Missoni — блискучими принтами. Останні чотири образи на показі Miu Miu демонстрували міні пастельних тонів, розшиті бісером, які поєднувалися з літніми смугастими топами в рубчик і кросівками.

Реклама
Versace

The Attico презентували головну must have позицію нашого літнього гардероба цього року — коротку міні з анімалістичним принтом, яка вже стала культовою (Lyst повідомив про неабиякий сплеск запитів на 224% після того, як Дуа Ліпа вибрала її для свого кліпу на пісню "Love Again"). Бренд також представив речі, що так і заохочують до літньої вечірки: чого варта лише блискуча помаранчева міні, представлена ​​в лукбуку колекції Resort 2021. Вона ідеальна для стилістичних експериментів.

Кайлі Дженнер

Літні, підхожі для роботи міні можна знайти у весняно-літній колекції Bottega Veneta: Деніел Лі оновив костюми завдяки твідовій спідниці небесно-блакитного кольору в дусі ретро для поточного сезону — водночас вони мало подібні до консервативного корпоративного стилю.

Bottega Veneta

Повернення коротких спідниць за межами подіумів також відчувається в Instagram і TikTok: Кайлі Дженнер віддає перевагу обтислим міні від Versace і Ottolinger, які вона поєднує з яскравими мюлями Amina Muaddi. Співачка Розалія — ​​ще одна фанатка мініатюрних суконь з еластичної тканини. Для свого образу вона вибрала комплект від нью-йоркського бренду Cool Is A Construct.

Розалія

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.