До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожеві штани — нова альтернатива улюбленим джинсам

Останніми роками чорні шкіряні штани стали настільки популярними в гардеробах модниць, що їх можна практично прирівняти до наших улюблених джинсів. Чому? Вони легкі в поєднанні, практичні, універсальні та пасують до будь-якого випадку. З таким списком пріоритетів не дивно, що шкіряні штани стали цілком базовим продуктом.

Реклама

Однак у модної індустрії на них інші плани восени 2023 року. Вони, безперечно, залишаться в наших шафах, і ми знову час від часу до них звертатимемося, але після літа, як прогнозують зірки вуличної моди, ми замінимо їх на шкіряні штани, що підтримують Barbiecore – тенденцію, що досягне свого піку, тільки-но в липні вийде фільм Ґрети Ґервіг.

Під час останніх тижнів моди ми бачили декілька яскравих образів з рожевими шкіряними штанами. Перший — із ностальгічною ноткою, він складається з двоколірної футболки, рожевих штанів кольору фуксії, сумки з короткою ручкою та взуттям на підборах. Другий образ підносить тренд рожевої шкіри до максимального показника за допомогою комплекту штанів і куртки в тон. Щоб підвищити ставку ще більше, модниці рекомендують обирати ковбойські чоботи й білу сумку.

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.