До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з відкритою спиною — головна покупка серпня

Проводжати останній місяць літа потрібно неодмінно в ультражіночних, сексуальних і елегантних образах. Як відомо, сукні з відкритою спиною не мають рівних, тому пропонуємо не втрачати дорогоцінні сонячні дні й починати приміряти сукні з ефектними вирізами на спині. Варіацій таких суконь у нових колекціях досить багато — від глибоких вирізів, аж до лінії стегон, до вишуканих моделей, що злегка оголюють лопатки. Vogue.ua зібрав найкращі сукні з відкритою спиною в нових колекціях брендів Pre-Fall 2020.

платье с открытой спинойMonse

Сукні з відкритою спиною мають не менш спокусливий вигляд, ніж вбрання з глибоким V-подібним декольте. Ідеальна гладка шкіра, оголені плечі, лопатки й лінія талії ваблять своєю привабливістю й водночас залишають простір для фантазії. Глибина й ширина декольте на спині диктують, коли можна вдягти ту чи іншу сукню. Наприклад, вишуканий виріз на червоній сукні Oscar de la Renta, прикрашений великим бантом, підійде для романтичного побачення, а відверті шовкові комбінації Deveaux ліпше залишити для літніх вечірок.

Реклама
Oscar de la Renta

Вибираючи сукню з відкритою спиною, пам’ятайте про дві головні деталі — лаконічний фасон і монохромні відтінки. З прикрас доречними будуть моносережки, тонкі геометричні варіанти або ланцюжки з кулонами на спині, як це роблять Monse у своєму лукбуку Pre-Fall 2020.

Deveaux

Ось ще кілька суконь з відкритою спиною в колекціях брендів Pre-Fall 2020: у Cecilie Bahnsen — романтичний варіант з дрібною квітчастою аплікацією в пастельній кольоровій гамі, у Cushnie — вечірній slip-dress із чорним драматичним бантом, а в Staud — оксамитова комбінація з вишуканими бретельками на спині.

<b>платья с открытой спиной 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.