До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найпопулярніших суконь цього літа

Літо вже добігає кінця, але ще є в запасі один заповітний місяць, щоб встигнути покрасуватися в найактуальніших сукнях цього сезону. Ми вирішили підбити підсумки літа й зібрати найбажаніші сукні, які найчастіше демонстрували streetstyle-зірки й знаменитості на вулицях головних столиць моди. Під приціл потрапили: сукня з відкритою спиною Jacquemus, трикотажний образ Cult Gaia, вбрання в зборки Christopher Esber, легка сукня Sleeper і варіант у дрібні квітки Réalisation Par.

@daily_sleeper
Сукня з відкритою спиною Jacquemus

Якщо минулого сезону модниці полювали на сукні сорочкового крою Jacquemus La Robe Bahia, то цього літа streetstyle-зірки полюбили коротку сукню зі зборкою й відкритою спиною La Robe Saudade. Симон Порт Жакмюс представив кілька колірних рішень цього культового літнього образу. Сексуальне міні відразу ж захотіли приміряти Леоні Ганне, Гейлі Бібер, Кортні Кардаш’ян і Джордан Данн. Дівчата найчастіше вибирали варіанти в білому й салатовому відтінках.

Реклама
платья Jacquemus@leoniehanne
Трикотажна сукня Cult Gaia

Ще один модний образ цього сезону — трикотажна сукня Serita американського бренду Cult Gaia. Вбрання виготовлене з найтоншого в’язання, завдяки якому не буде спекотно цього літа. Дівчата полюбляють носити спокусливу сукню з ефектними вирізами на талії на голе тіло. Образ у теплих відтінках молока не тільки підкреслює струнку фігуру, але й має чудовий вигляд на засмаглому тілі. Як носити цю сукню показують Розі-Гантінгтон Вайтлі, Гейлі Бібер, Кендіс Свейнпол і вагітна Ромі Стрейд.

трикотажное плате Cult Gaia@haileybieber
Сукня на затяжках Christopher Esber

Для дівчат, які обожнюють мінімалістичні образи із сучасними деталями, цього літа австралійський дизайнер Крістофер Есбері представив білосніжну сукню зі сміливим вирізом на животі й ефектним драпіруванням, натхнену стилем 1990-х. Образ складається зі вкороченого топа з довгими рукавами та спідниці з низькою посадкою, завдяки чому є можливість продемонструвати рельєфний прес. Літня сукня Ruched Disconnect з невагомої суміші віскози й лайкри відразу ж підкорила інфлюенсерів у всьому світі. Крім того, такий образ цілком може згодитися як весільне вбрання для сучасних врочистостей.

платья лето 2020@heir
Лляний сарафан Sleeper

Лляні речі — незамінний складник літнього гардероба. Цей актуальний матеріал має кілька плюсів: він екологічний, у ньому ніколи не буде спекотно, до того ж льон можна використовувати як у повсякденному житті, так і на відпочинку. Цього літа в центрі уваги опинилася легка сукня-сарафан з об’ємними рукавами Sleeper. Елегантний пасторальний образ так і хочеться вдягнути спекотного літа разом із солом’яною сумкою й міськими сандалями. Ще є один місяць попрактикувати цей тренд.

воздушное платье лето 2020@daily_sleeper
Сукня в дрібні квіточки Réalisation Par

Австралійська марка Réalisation Par створила справжній гіт цього літа — елегантні сукні в дрібний квітчастий принт, які встигли продемонструвати всі модні дівчата — від Емілі Ратаковскі до Каї Гербер. Бренд спеціалізується на всіляких літніх сукнях, усипаних польовими візерунками. Нам особливо припала до душі шовкова максісукня приглушеного лимонного кольору з витонченими червоними бутонами троянд. У такому вбранні можна піти хоч на світський захід, хоч вирушити на романтичне побачення й обов’язково не забути покласти до валізи для подорожі на море.

@_jeanettemadsen_

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.