До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі квітчасті сукні Кейт Міддлтон

У Кейт Міддлтон є кілька акцентів у гардеробі, на яких ґрунтується її стиль. Зокрема, вона віддає перевагу жіночним А-силуетам, строгим сукням-пальтам і елегантним спідницям до коліна в парі з буржуазними блузами. Поряд з її улюбленими однотонними сукнями, які вже стали візитною карткою герцогині Кембриджської, вона також часто робить ставку на квітчасті образи. Наприклад, 5 серпня Кейт з’явилася в ніжно-блакитній сукні сорочкового крою з яскравими флористичними візерунками Emilia Wickstead. Романтичне вбрання вона доповнила широким поясом з тієї ж тканини, що й сукня. Завершальним елементом в образі стали еспадрильї на танкетці Castañer.

Кейт Міддлтон у сукні Emilia Wickstead, 2020

Жіночні сукні довжини міді якнайкраще уособлюють естетику королівського дрес-коду й слугують ідеальною парою для повсякденних зустрічей і громадських заходів. Кейт Міддлтон добре знайома із цим правилом, тому в гардеробі герцогиня Кембриджська має всілякі флористичні сукні — від дрібного польового принту до великих абстрактних візерунків. Vogue.ua зібрав найкращі виходи Кейт Міддлтон у квітчастих сукнях.

Реклама

<b>цветочные платья Кейт Миддлтон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.