До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пуховики цього сезону знайдено

Давно минули часи, коли пуховики створювали виключно для любителів альпінізму. Куртка на пуху, яка допомагає з комфортом переживати холоди, швидко стала незамінною в осінньо-зимовому гардеробі, адже її можна легко адаптувати до актуальних тенденцій. Серед наймодніших моделей сезону — пуховики різної довжини та кольору, та незмінною залишається одна деталь — обʼємний фасон. Перед арктичним циклоном, який вже завтра накриє Україну, розбираємося в наймодніших пуховиках зими 2024.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

У сезоні осінь-зима 2023/2024 багато Домів моди інтегрували пуховики в свої колекції. Цей універсальний демісезонний верхній одяг дає можливість повправлятися в інноваційному дизайні. У Miu Miu, наприклад, пуховик поєднується з мініспідницею з такого ж м’якого матеріалу, а у Paloma Wool він затягується на талії, красиво окреслюючи силует. Варто також звернути увагу на модель Hermès: натхнений культовими речами бренду, він переосмислюється в асиметричний спосіб.

Hermès
Hermès

Що стосується вуличного стилю, пуховик також зарекомендував себе як безпечний варіант. У кулуарах модних показів streetstyle-зірки вибрали затишне тепло цього трендового верхнього одягу. Сара Гарріс, фешн-редакторка англійської версії Vogue, обрала кремовий варіант середньої довжини, залишившись вірною своєму фірмовому мінімалістичному стилю. Те саме стосується моделей Гейлі Бібер, Емілі Ратаковскі та Френ Саммерс, які поєднували пуховики з джинсами для безперечно крутих образів.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.