До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші жовті сукні в колекціях весна-літо 2023

В теплу пору мимоволі хочеться змінити темні відтінки в гардеробі на яскраві та життєрадісні. Зрозуміло, жовтий колір, що символізує промені літнього сонця, — найкраще рішення. До того ж, цього сезону знайти одяг цієї гами буде легко, адже дизайнери приділили значну увагу саме оптимістичному та енергійному жовтому кольору. У своїх колекціях вони зробили ставку на романтичні сукні з воланами, квітковим принтом та елегантні плаття з розрізами. Пропонуємо вже зараз поповнити свій гардероб модною сукнею у відтінках сонця, меду, кукурудзи та пшеничних полів.

Missoni
Missoni

Реклама

Сукні енергійного жовтого кольору у новому сезоні можна зустріти практично у кожній колекції. Для цього є, як мінімум, кілька причин. Жовтий колір традиційно вважається найоптимістичнішим, він асоціюється з теплом. До того ж, цей колір став символом незламності духу українського народу у боротьбі проти російських окупантів і одним із головних відтінків 2022 року. У новому сезоні, як і раніше, спостерігається висока концентрація жовтого відтінку. Особливо дизайнерам сподобалося шити жовті сукні. Missoni запропонували лаконічне трикотажне максі з розрізом біля стегна, Stella McCartney додали вишуканий шлейф до грайливого міні, а Anna October запропонували лаконічну сукню в білизняному стилі.

Stella McCartney
Stella McCartney

Anna October
Anna October

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Невагомі волани, грайливі рюші та кокетливі оборки — найромантичніший декор, який можна спостерігати у нових весняних колекціях. Zimmermann запропонували асиметричну сукню з каскадами оборок у барвах літнього сонця, Molly Goddard прикрасили сукню-колону шарами задерикуватих рюшів відтінку шафрану, а Carolina Herrera показали квіткову жовту сукню з пишними шарами делікатної сітки та фатину.

Erdem
Erdem

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Zimmermann
Zimmermann

Molly Goddard
Molly Goddard

Психологи вважають, що жовтий добре впливає на нашу розумову діяльність і пам'ять, дарує бадьорість і заряджає енергією. Тож ми зібрали 10 наймодніших жовтих суконь цього сезону, які неодмінно повинні зʼявитися у вашому гардеробі.

<b>VERSACE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.