До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші сукні, які підійдуть для романтичного побачення

Весна у розпалі, а разом із нею бажання носити гарні сукні та ходити на романтичні побачення. Щоб справити правильне враження на свого супутника, важливо надіти доречну сукню: цікаву, жіночну, але водночас не надто відверту. Щоб швидко вирішити це завдання, ми підготували для вас 4 модні ідеї, в чому піти на побачення — від суконь з флористичними принтами та вбрання з делікатними оборками до образів з кокетливим гороховим візерунком та варіантів зі спокусливими брижами.

Chanel
Chanel

Реклама

Квіткові мотиви

Квіткові сукні можна назвати атрибутом весни. Плаття з великими бутонами, розсипом дрібних садових квіток, мальовничими візерунками, що нагадують картини художників, або флористичним декором у вигляді аплікацій та вишивки, подарують романтичний настрій для побачення. Вибирайте грайливе міні з відкритими плечима Carolina Herrera, на якому розцвіли рожеві півонії, або плаття з V-подібним вирізом і пишною спідницею в колекції Giambattista Valli — і носіть їх із сандалями з тонкими ремінцями або елегантними босоніжками. Водночас у колекції Loewe ви знайдете найбажанішу сукню цього сезону з великою квіткою, яку вже встигли приміряти головні it-girls.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Loewe
Loewe

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Оборки

Невагомі оборки, каскади шарудливих рюшів і грайливі волани — найромантичніший тренд у нових колекціях брендів. Спробуйте приміряти кокетливі міні з воланами, елегантні сукні середньої довжини чи ефектні максі із казковими деталями. У колекції Zimmermann ви зустрінете асиметричну жовту сукню з вишуканим шлейфом, яка є одним з головних трендів цьєї весни, у Victoria Beckham — пудрово-рожеву напівпрозору сукню, яку можна носити з мереживними колготками, а у Giambattista Valli — задерикувату міні з гороховим принтом у стилі baby-doll.

Zimmermann
Zimmermann

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Сукні з брижами

Сукні з брижами — ще один модний тренд, який підійде для романтичного побачення. Придивіться до ніжно-блакитної сукні Blumarine з вишуканими декоративними елементами, максіплаття Balenciaga в стилі barbiecore, яке носила Кім Кардаш'ян на гала-концерті Baby2Baby в Лос-Анджелесі, або до мінімалістичного образу в білому кольорі Atlein. Усі їх можна доповнити джинсовою курткою з елегантними босоніжками або бомбером із кедами.

Blumarine
Blumarine

Balenciaga
Balenciaga

Atlein
Atlein

Гороховий принт

Сукні з гороховим принтом — позачасова класика весняного гардероба. Свого часу цей тренд носили Мерилін Монро та Софі Лорен, але справжня популярність прийшла до сукні polka dot після виходу фільму "Красуня" з Джулією Робертс. В одному з кадрів вона з'явилася в коричневій сукні з білим горошком, яку потім хотіла мати кожна модниця. Цього сезону знайти актуальну сукню в гороховий принт можна в колекціях Chanel, Proenza Schouler та Molly Goddard — останню радимо носити з монохромним топом чи бралетом.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Chanel
Chanel

Molly Doddard
Molly Doddard

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.