До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найромантичніші сукні з оборками весна-літо 2023

Невагомі оборки і шарудливі рюші — найромантичніший декор, який можна собі уявити. Цього сезону весна-літо 2023 року дизайнери вирішили дати волю фантазії та щосили проявили своє вміння працювати з кокетливими деталями. Так, у колекціях брендів з'явилося безліч суконь із воланами — від грайливих міні до ефектних максі, прикрашених флористичними принтами. Настав час змінити светри та штани на жіночні сукні з оборками, в яких одразу з'являється весняний настрій.

Blumarine
Blumarine

Реклама

Окрім мінімалістських суконь та скромних силуетів цієї весни бренди пропонують робити ставку на максималистичний декор у вигляді казкових оборок, воланів та рюшів. У колекції Blumarine ви зустрінете коротку рожеву сукню з каскадами оборок і квітковими бутонами, що відсилає до естетики barbiecore, у Chanel знайдете елегантне міні з рюшами на комірі, які Віржині Віар пропонує носити з білими панчохами в сітку, а у Bora Aksu — повітряну білу сукню, що нагадує безе.

Zimmermann
Zimmermann

Bora Aksu
Bora Aksu

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Цієї весни дизайнери вирішили поєднати свою любов до делікатних воланів з квітковими принтами. Так, на подімах з'явилися жіночні сукні, які вам точно захочеться приміряти. Zimmermann показали кокетливе міні з квітковим принтом, виконане в техніці печворк, Carolina Herrera — коротку сукню з довгими рукавами та відкритими плечима, а Dries van Noten — хвилясте плаття зі романтичними деталями.

Chanel
Chanel

Huishan Zhang
Huishan Zhang

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Не відмовилася від рюшів і Вікторія Бекхем, у колекції якої здебільшого строгі силуети і мінімум романтичних деталей. Дизайнерка представила лаконічні довгі сукні по фігурі, декоровані дрібними воланами. Нам подобається цей новий підхід. Серед цікавих весняних варіантів — жовта сукня Molly Goddard, низ якої складався з десятків оборок. Бренд поєднав сукню з блакитною сумкою, складаючи образ у відтінках українського прапора.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Molly Goddard
Molly Goddard

Vogue.ua зібрав найромантичніші сукні з оборками цієї весни.

<b>Найромантичніші сукні з оборками весна-літо 2023</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.