До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туфлі Мері Джейн — найбажаніший взуттєвий тренд 2023 року

Тренд на туфлі-балетки зростає з кожним днем і ми цим дуже задоволені. Нам подобається їх мінімалістичний дизайн, практичні підбори й естетика препі. Саме це взуття було в центрі уваги в популярному серіалі "Бріджертони", а тепер прикрашає гардероби головних streetstyle-зірок. Якщо в серіалі головні герої демонструють класичні атласні балетки без підборів, то інфлюенсери зробили ставку на їхню нову версію в шкільному стилі — туфлі Мері Джейн.

Реклама

Ці прості й витончені туфлі з круглими носками, стійкими підборами та тонкими ремінцями біля щиколоток — останній улюблений аксесуар модниць. Іноді їх можна побачити в гарному поєднанні зі штанами в шотландський картатий візерунок та стьобаною курткою, як у Бланки Міро, іноді в стилі неогранж, як носить Кортні Троп, у дусі 1990-х за прикладом Дуа Ліпи або навіть у блискучій версії Miu Miu, що додає трохи свята у ваш образ. Кількість пошуків цього елегантного взуття за останні кілька тижнів зросла на 36%, тож варто придивитися до нього. Ось 7 гідних натхнення образів streetstyle-інфлюенсерів, щоб нарешті наважитися придбати туфлі Мері Джейн у 2023 році.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.