До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 10 взуттєвих тенденцій цієї весни

Не секрет, що тренди народжуються на подіумі. Візьмемо, наприклад, цей останній сезон осінь-зима 2023/2024: у моді повсякденні формули, а тиха невимушена розкіш замінила гучну логоманію. Проте streetstyle-образи модниць є настільки ж впливовими, коли йдеться про прогнозування it-речей наступного сезону. І цієї весни ми не могли не помітити модне взуття на деяких із головних інсайдерок моди — від лоферів Tory Burch і Everlane до чобіт до коліна Gucci і Toteme. Цього сезону взуття на вулицях модних столиць варіюється від практичного до неймовірно ефектного. Ми зібрали 10 головних взуттєвих тенденцій цієї весни.

Реклама

Світлі лофери

Чорні лофери можуть бути вашим базовим елементом гардероба, але цієї весни чому б не вибрати щось більш ефектне? За словами редакторки американського Vogue Чіоми Ннаді, яскраво-білі лофери Horsebit Gucci — ідеальний вибір. Дещо витонченіші версії ви знайдете у Everlane, Toteme, Khaite і Loewe.

<b>Gucci</b>

Туфлі з kitten heels

Тренд на мінімалізм триває, і цього разу він проявився у вигляді лаконічних слінгбеків на маленьких підборах. Придивіться до брендів Khaite, Acne Studios та Aeyde. Також модні kitten heels можна знайти у масмаркеті — металеві туфлі Zara з ремінцем на п'яті особливо будуть привертати увагу.

<b>Acne Studios</b>

Блискучі балетки

Відповідно до вуличних образів streetstyle-зірок, цієї весни на нас чекає повернення балеток. Окрім балеток, прикрашених блискучими стразами, Alaїa, які зараз є майже у всіх зірок, пропонуємо додати у гардероб оздоблені кристалами моделі у стилі Мері Джейн, які представлені в колекціях Miu Miu та Khaite.

<b>Alaia</b>

Коричневі чоботи

Стильна пара чобіт до коліна — фаворит не лише у осінні місяці. Насправді каштаново-коричневі чоботи The Row і Gucci зроблять ваш перехід із зимового до весняного сезону ще більш плавним, а головне вишуканішим.

<b>Gabriela Hearst</b>

Класичні кросівки

За словами streetstyle-інсайдера, єдине, що стоїть між вами та стилем models-off-duty — це класичні, але шикарні кросівки. Вибирайте перевірені adidas Samba або моделі The Row і Loewe — новіші, але не менш стильні.

<b>Adidas</b>

Ковбойські мюлі

Навесні ковбойські черевики отримують свіже оновлення. Тепер замість чобіт streetstyle-зірки вибирають ковбойські мюлі. Трендові моделі ви знайдете у колекціях Prada, Bottega Veneta, Aeyde і By Far.

<b>Bottega Veneta</b>

Лофери на високій підошві

Повальне захоплення масивними лоферами цієї весни нікуди не подінеться. Зокрема, лофери Gucci дуже подобаються Габріелі Карефа-Джонсон із Vogue. Інші стильні варіанти — у Reformation, & Other Stories і Tod's.

<b>&Other Stories</b>

Сміливі чорні чоботи

Сміливі чорні черевики — незгасна зірка, це вам скаже будь-який інфлюєнсер. Завдяки тисненню під крокодилячу шкіру, такі пари, як Khaite та Toteme, мають особливо цікавий вигляд. Серед інших фаворитів — The Row, Reformation та Dear Frances.

<b>Toteme</b>

Танкетка

Це офіційно: танкетка повернулася і стала ще кращою, ніж будь-коли. Стильні моделі Amina Muaddi та St. Agni підходять для весняних образів, як і металеві версії Zara та Alexander McQueen — помітний кольоровий тренд.

<b>St.Agni</b>

Незвичайні підбори

Туфлі з незвичайними підборами — гучний тренд цієї весни на вулицях модних столиць. Стильним вибором стануть туфлі на танкетці Bottega Veneta кольору слонової кістки або слінгбеки Fendi. Контрастні чорно-білі човники Tory Burch також займають високу позицію в нашому модному рейтингу взуття.

<b>The Row</b>

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.