До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сукні без бретельок весна-літо 2023

Тренд на відкриті плечі — безумовний фаворит цього літа. Дизайнери в своїх колекціях запропонували як топи без бретельок, так і сукні, що оголюють чуттєву лінію декольте. Сьогодні мова піде саме про сукні, якими варто поповнити свій капсульний літній гардероб — від силуетних варіантів, що повторюють вигини тіла, до атласних суконь-бульбашок та шовкових розслаблених моделей з відкритими плечима.

Rokh
Rokh

Реклама

Сукні з відкритими плечима можна вписати у повсякденний гардероб, вдягати на офіційні заходи і носити на відпочинку. Треба тільки вибрати правильний силует та довжину. Наприклад, молочна сукня з лелітками Rokh прямого фасону може стати весільною, а коротке плаття з кольоровими переходами і романтичними оборками Etro знадобиться у відпустці. Майстер-клас зі стриманої елегантності традиційно дає The Row. Бренд зробив ставку на чорну силуетну сукню без бретельок, яка виручить у будь-якій ситуації — можете носити її соло з балетками або босоніжками, а також зі строгим жакетом для більш стриманого образу. Це базова сукня, яка має бути в гардеробі кожної дівчини.

The Row
The Row

Khaite
Khaite

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Окрім сексуальних суконь без бретельок, що повторюють вигини фігури, які ми бачили в колекціях Nensi Dojaka і Saint Laurent, дизайнери запропонували більш невимушені форми. Khaite зробили ставку на легку сукню з відкритими плечима та довгими рукавами, яка за силуетом нагадує нічну сорочку. Такий розслаблений фасон найкраще носити із сандалями на пласкому ходу або босоніжками із тонкими ремінцями. Chanel запропонували шовкову сукню вільного крою з мереживними вставками, а Ulla Johnson — модний цього сезону ретро-силует bubble.

16Arlington
16Arlington

Saint Laurent
Saint Laurent

Prada
Prada

Chanel
Chanel

Etro
Etro

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні без бретельок, які підкреслять ваші витончені ключиці та плечі.

<b>Nensi Dojaka</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.