До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні, які роблять вузьку талію

Багато модних суконь в колекціях весна-літо 2023 мають спільну мету, а саме підкреслити жіночий силует. Цього результату можна досягти завдяки різним сукням, серед яких варіанти з драпіруванням, моделі з майстерними принтами тромплей, що гарантує бажаний ефект плаского живота, плаття-бюстьє або сукні з ефектом осиної талії, які створюють оптичну ілюзію дуже вузького стану завдяки грі об'ємів у стегнах та грудях. Як-от мінісукня з пишною спідницею та великими плечима Alexander McQueen або варіант без бретельок Christian Dior у стилі балерин.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Реклама

Хитрість полягає саме в конструкції сукні: на грудях і стегнах створюється додатковий об'єм, а між верхом і низом вставляється візерунок у вигляді стільників, також знаний як складальний шов (маленькі стібки, які створюють мікрозавитки на тканині). Він має на меті позначити талію, підкресливши силует пісочного годинника, що характеризується вужчою талією і ширшими стегнами та плечима. В колекціях весна-літо 2023 цю тенденцію очолює Моллі Годдард, лондонська дизайнерка, яка загортає своїх моделей у шари тюлю та шовку, з романтичними рюшами та тисненням, щоб позначити талію. Zimmermann представили білосніжні лляні сукні, які підкреслюють силует завдяки розслабленому верху і приталеному низу, а от Carolina Herrera, Loewe і Christian Dior пішли шляхом суконь-бюстьє.

Christian Dior
Christian Dior

Molly Goddard
Molly Goddard

Zimmermann
Zimmermann

Cукні з колекцій Ulla Johnson і Zimmermann, які роблять тонку талію, можна носити повсякдень у спеку. Комбінуйте їх із босоніжками чи балетками на пласкій підошві, або, якщо шукаєте більш офіційний варіант для особливої події — з туфлями на підборах і клатчем.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Loewe
Loewe

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Vogue.ua зібрав 10 суконь, які роблять вузьку талію.

<b>ZIMMERMANN</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.