До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найсексуальніші сукні bodycon в колекціях весна-літо 2023

Сукні bodycon — найсексуальніший тренд сезону весна-літо 2023. Йдеться саме про обтислі сукні, які дуже щільно прилягають до тіла. Наприклад, таку ми бачили на шоу Coperni, які на подіумі одягнули топмодель Беллу Гадід у сукню з рідкої бавовни за допомогою аерозольних балончиків. Рідина швидко висохла і перетворилася на лаконічну білу сукню, що підкреслює всі вигини фігури. В новому сезоні сукні bodycon можна зустріти в колекціях багатьох брендів — від сміливих варіантів з прозорих тканин до більш практичних трикотажних моделей чи класичних чорних суконь по фігурі.

Coperni
Coperni

Реклама

Сукні bodycon — один з найулюбленіших стилістичних прийомів родини Кардашʼян—Дженнер. Мабуть, більшу частину гардероба Кім Кардашʼян складають саме обтислі сукні, які підкреслюють її сексуальні вигини. Сестри Дженнер також не відстають в цьому тренді. Кайлі зʼявилася на афтепаті Met Gala у травні 2023 року в обтислій сукні Jean Paul Gaultier, а Кендалл вже, мабуть, сотню разів робила ставку на сукні bodycon, найчастіше віддаючи перевагу вінтажним моделям. Цього сезону модне плаття з принтом по фігурі можна знайти і в колекції Balmain, кольорову модель з ефектом омбре — у Courreges, лаконічну сукню з коміром-хомутом — у Saint Laurent, а прозорий варіант з квітковими аплікаціями — у Acne Studios.

Balmain
Balmain

Couregges
Couregges

Saint Laurent
Saint Laurent

Self-Portrait
Self-Portrait

Всім відомо, що чорний колір має одну важливу перевагу порівняно з іншими відтінками — він візуально витягує силует та робить його стрункішим. Тож чорна обтисла сукня — класичний елемент гардероба, який підійде усім типам фігури. Треба тільки вибрати правильний дизайн та звернути увагу на тканину сукні. В колекції Versace представлена сукня середньої довжини з ефектними вирізами, Blumarine показали максісукню з напівпрозорої тканини, Ferragamo зробили ставку на елегантну сукню до підлоги з асиметричним декольте, а Nensi Dojaka продемонстрували силуетний трикотажний виріб.

Versace
Versace

Blumarine
Blumarine

Acne Studios
Acne Studios

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Ferragamo
Ferragamo

Vogue.ua зібрав найкращі сукні bodycon цього сезону.

<b>MAGDA BUTRYM</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.