До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниці до коліна – гіт сезону

Крій, який багато хто вважав несприятливим для фігури і важким для стилізації, повертається в моду. Зухвалі міні та статні максі, що були гітом минулої осені та зими, звільняють місце моделям до коліна. Утім, часу звикнути до такого крою буде вдосталь – швидше за все він залишиться з нами і наступного сезону.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Givenchy
Givenchy

Дизайнери поставили собі за мету оновити спідниці до колін, які у більшості асоціюються не тільки з офісним костюмом, але, перш за все, зі складним у стилістичних поєднаннях кроєм. У сезоні весна-літо 2023 модні бренди представляють різноманітні варіації: більш чи менш мінімалістичні, відсилаючи поціновувачок індустрії до моди багаторічної давності та поєднуючи її з сучасним підходом до одягу.

Miu Miu
Miu Miu

Christopher Esber
Christopher Esber

Дизайнери акцентують увагу на різноманітності конструкцій. Спідниці довжиною до коліна пропонуються в традиційному фасоні олівець, з асиметрією і деконструкцією. Окрім цього, особливий фокус приділяють асортименту тканин і унікальним декоративним деталям. У Bottega Veneta і Givenchy зʼявилися спідниці до колін з м’якої шкіри, у Fendi — з білизняного шовку, у Elie Saab — з мережива. Усі вони є основою для нехитрої стилізації: згідно з пропозиціями брендів, носити такі спідниці варто з туфлями на тонких підборах, а також футболкою або сорочкою, кашеміровим светром або базовим топом.

Fendi
Fendi

Elie Saab
Elie Saab

У тих, хто все ще скептично ставиться до спідниць довжиною до коліна, буде достатньо часу, щоб звикнути до цього постійного тренду – він відіграватиме важливу роль у колекціях Pre-Fall 2023 та осінь-зима 2023/2024. Ентоні Ваккарелло навіть створив абсолютно новий Saint Laurent, нагадуючи, що цей елемент гардеробу, незважаючи на його погану репутацію, є одним із найважливіших предметів модного одягу.

За матеріалами vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.