До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші бавовняні сукні цього літа

Коли йдеться про легкі та натуральні матеріали, то першими на думку спадають шовк, шифон, льон і бавовна, які з легкістю врятують від літньої спеки. Сьогодні хочемо поговорити саме про бавовняні сукні, які є класикою літньої моди. В них комфортно пересуватися містом завдяки універсальним фасонам та матеріалу. Вони можуть бути романтичними, строгими, елегантними і розслабленими та легко доповнять вашу літню капсулу. В нових колекціях дизайнери запропонували різноманітні сукні з бавовни — від витончених варіантів з об’ємними рукавами і відкритими плечима до максісуконь сорочкового крою.

Erdem
Erdem

Реклама

Проста біла сукня з бавовни — безпрограшний варіант на літо. Вона не тільки доречна майже в будь-якій ситуації, а ще й має стильний вигляд із різним взуттям. Ви можете носити її з грецькими чи рибальськими сандаліями, комбінувати з кросівками чи кедами для міського образу, додавати ковбойські черевики в стилі вестерн, а також поєднувати з витонченими босоніжками з ремінцями чи перемичками для вечірнього образу. Ця сукня є чистим полотном для експериментів. Знайти ідеальну білу сукню на тонких бретельках можна в колекції Rejina Pyo та доповнити її вʼязаним гачком бралетом. А у Simkhai — приталену модель сорочкового крою з ажурними вставками, які додають спокусливості.

AZ Factory
AZ Factory

Regina Pyo
Regina Pyo

Christian Dior
Christian Dior

Etro
Etro

Бавовняна сукня є неофіційною літньою уніформою. Вона буде доречною і на відпочинку біля моря, і на робочій зустрічі в зумі. Треба тільки вибрати правильний фасон і довжину. Короткі варіанти в смужку Etro чи Christian Dior краще приберегти для відпустки, елегантну сукню Diane Von Furstenberg чи жовту модель з квітковим візерунком Erdem — для зустрічей у місті, а коротке плаття з V-подібним вирізом Carolina Hererra — для романтичного побачення.

Diane Von Furstenberg
Diane Von Furstenberg

Simkhai
Simkhai

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Staud
Staud

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Vogue.ua зібрав наймодніші бавовняні сукні цього літа, які стануть вашими найкращими друзями на найближчі три місяці.

<b>THE ATTICO</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.