До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Морські мотиви в колекціях весна-літо 2023

Незвіданий океан заворожує. Саме це стало головним натхненням дизайнерів у сезоні весна-літо 2023. Багато модних брендів присвятили морським мотивам свої колекції, представивши різноманітні бра у вигляді мушель, прикраси з черепашками, ремені з морськими зірками та речі з океанічними принтами. Vogue.ua занурився у весняно-літні колекції та зібрав найгарніші речі з морськими мотивами, які здатні вмить перенести до сонячних піщаних берегів.

Blumarine
Blumarine

Реклама

За незвичними та сміливими бра варто звернутися до Blumarine і David Koma. І хоча ідея схожа, два бренди використали різні способи її реалізації. Нікола Броньяно показав металеву модель у супроводі деніму, а Давід Кома зробив ставку на тканинне бра, декороване блискучими каменями та зримоване з обʼємною металевою прикрасою та примітним ременем із морською зіркою. Більш романтичне прочитання тренду показав український бренд Darja Donezz: свою шовкову сукню дизайнерка прикрасила мушлями з перлинами.

David Koma
David Koma

Darja Donezz
Darja Donezz

Jacquemus показали мікросукню, що відсилає до риболовної сітки — зухвале вбрання для найсміливіших модниць. Зі свого боку Rowen Rose наполягають на поверненні грайливих сорочок, та цього сезону — з фантазійним принтом, обрамити який варто трикотажними штанами та великогабаритними перлинними прикрасами.

Jacquemus
Jacquemus

Rowen Rose
Rowen Rose

Moschino та JW Anderson вдалися до футуристичного прочитання тенденції. Смілива сукня Джонатана Андерсона нагадує про важливість збереження вод океану чистими, щоби врятувати життя його жителів. Moschino ж упевнено римують офісний дрескод з його характерними жакетами та спідницями з літнім відпочинком та плавальними кругами.

JW Anderson
JW Anderson

Moschino
Moschino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.