До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Mix & match: стилістичний прийом у колекціях осінь-зима 2020/2021

Mix & match (з англійської — "змішувати і поєднувати") — принцип гармонійного комбінування різних принтів, стилів і фактур в одному образі. Простіше кажучи — вміння "поєднувати непоєднуване". У прийдешньому сезоні дизайнери активно використовують цю модну філософію і поєднують флористичні й анімалістичні принти, а також романтичне мереживо зі спортивними куртками.

Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Louis Vuitton

Яскравим прикладом такого поєднання стала осінньо-зимова колекція французького модного Будинку Louis Vuitton. Креативний директор бренду Ніколя Жескьєр продемонстрував на подіумі комбінацію трендового принту майбутнього сезону, а саме — строгої смужки й об'ємних курток у спортивному стилі. Італійський же бренд Iceberg показав ансамбль з асиметричної мереживної максі-спідниці, пальта з капюшоном і гірськолижної маски.

Реклама
Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Iceberg
Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Louis Vuitton

Ще однією основою для стилістичних експериментів став анімалістичний принт. В дует до спідниці з характерним забарвленням американський бренд Ulla Johnson пропонує начебто трохи старомодний джемпер, виконаний у модній техніці кроше — актуальному продовженні тенденції на елементи DIY. Не боятися сміливих поєднань закликають і Prabal Gurung, об'єднуючи в одному образі тваринний принт, жакет, розписаний квітами, яскраву шкіру й акцентну прикрасу у вигляді пір'я.

Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Atlein
Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Prabal Gurung
Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Ulla Johnson

Одним з головних принтів майбутнього сезону стануть квіти у найрізноманітніших образах. Свій варіант комбінації фактур і принтів пропонує Dries Van Noten: поєднання атласних брюк, де використано рослинний принт, з шотландською клітинкою "тартан" на вовняному жакеті, оксамитовим взуттям і масивною брошкою-квіткою має цікавий та свіжий вигляд. Проте, можна використовувати не квіти, а вічну модну класику — горошковий принт, як у колекції Moncler 8 Richard Quinn.

Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Dries Van Noten
Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Moncler 8 Richard Quinn
Mix & match в коллекциях осень-зима 2020/2021Moschino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.