До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні взуттєві тренди сезону осінь-зима 2020/2021

Мабуть, саме взуттю належить особливе місце в жіночому гардеробі й серці. Купівля нової пари може з легкістю поліпшити настрій, а відтак — і перетворити будь-який образ. Vogue.ua підготував гід головними взуттєвими трендами майбутнього сезону.

Балетки

Здавалося б, давно забутий, тренд на балетки відроджується в новому осінньо-зимовому сезоні. Щоправда, зазнає деяких змін: крім звичного для всіх круглого, дизайнери популяризують витягнений прямокутний носок — один з помітних трендів минулих Тижнів моди.

Реклама

<b>тренды балетки</b>

Банти й стрічки

Вподобані ще в поточному сезоні романтичні банти й стрічки зміцнили свої позиції на світових подіумах й успішно закріпилися на взутті. Бренди засвідчили: ці декоративні елементи можуть уживатися не тільки на літніх туфлях, а й на осінніх чоботах, як у колекції Salvatore Ferragamo.

<b>тренды банты и ленты</b>

Взуття зі шнурівками

Взуття зі шнурівками популярне ще з минулої осені й здавати свої позиції не збирається. Шнурки й ремінці й далі прикрашають осіннє та зимове взуття. Особливо ефектний вигляд ці lace up boots мали в колекції Moschino, де за шнурівку правила ​​шовкова стрічка.

<b>тренды шнуровка</b>

Квадратний носок

Таке взуття повернулося на подіуми завдяки захопленню дизайнерів модою епохи 90-х років. І якщо в поточному сезоні все it-girls усі до одної носять творіння Денієла Лі, уже восени їхні переваги можуть змінитися: взуття з квадратним носком продемонстрували Balmain, Nina Ricci, Prada та інші модні Доми.

<b>тренды квадратный носок</b>

Взуття на платформі

Твердо й упевнено стояти на ногах допоможуть чоботи й черевики на масивній платформі. Простота й зручність поєдналися з елегантністю й навіть химерністю. На подіумах миготіли як мінімалістичні моделі, так і пишно декоровані, як у колекції Rochas.

<b>тренды платформа</b>

Кросівки

Найпрактичніше взуття знову на піку своєї популярності. Доречними будуть всі варіанти кросівок: від культових dad shoes до ugly sneakers і хайтопів.

<b>тренды кроссовки</b>

Високі чоботи

Мода циклічна, а модні тенденції часто роблять "коло пошани". Ось і чоботи-панчохи й ботфорти знову крокували всіма Тижнями моди — натхнення для осінньо-зимових образів можна шукати в Saint Laurent і Valentino.

<b>тренды высокие сапоги</b>

Металік

Що вплинуло на бум на металік — повернення до яскравого диско 80-х чи потяг до футуризму — достеменно невідомо, але це точно додало образам холодної пори універсальності: таке взуття легко поєднується з усіма базовими відтінками.

<b>тренды металлик</b>

Чоботи з драпіруванням

80-ті вплинули й на чоботи: модні Доми продемонстрували не тільки чоботи зі складеної шкіри, але й замшеві моделі з драпіруванням.

<b>тренды драпировка</b>

Кольорова шкіра

Створити яскравий образ допоможе кольорове шкіряне взуття — наступного сезону дизайнери радять не соромитися в підбиранні відтінків.

<b>тренды цветная кожа</b>

Квітчастий принт

Абсолютно весняний тренд не бажає здавати свої позиції й утілюється в прийдешньому сезоні в безлічі варіантів — вибір принту й матеріалу залежить тільки від ваших уподобань.

<b>тренды цветы</b>

Челсі

Одна з найпопулярніших моделей у новому сезоні зазнає змін — тренд на платформу впритул підібрався й до цього незамінного взуття: у такій парі точно не страшні ні дощ, ні сніг.

<b>тренды челси</b>

Ланцюги

Найактуальніший акцент у сезоні осінь-зима 2020/21 — ланцюги, що їх цієї весни вже вподобали модниці. Ланцюжки прикрашали чоботи й туфлі в колекціях Burberry, Off-White, Sacai, Nº21.

<b>тренды цепи</b>

Kitten heels

Своєрідний компроміс для прихильників спортивного взуття й шанувальників високої шпильки. Мініпідбор kitten heel був популярний у 2000 роках і тепер тріумфально повертається.

<b>тренд мини каблук</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.