До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 7 стильних поєднань легінсів і черевиків

Легінси по праву можуть вважатися найуніверсальнішим одягом сезону осінь-зима 2023/2024: вони практичні та дуже зручні, але насамперед вони легко адаптуються до будь-яких інших елементів гардероба. Усього однієї моделі легінсів бажано чорного кольору і відмінної якості у шафі буде достатньо щоб створювати нескінченні модні комбінації. Улюблене комбо модниць чорні легінси та чорні чоботи. Саме це стане ідеальною основою для легкої персоналізації вбрання за допомогою різноманітних аксесуарів і жакетів.

Легінси + чоботи до коліна

Реклама

Серед головних модних комбінацій для зими — легінси в тон високих чобіт. Таке поєднання ідеально підходить для носіння як вдень, так і ввечері, залежно від вибору решти образу.

Легінси + байкерські черевики або чоботи

Незалежно від вибору типу взуття, завжди знайдуться легінси, які ідеально пасуватимуть. Щоб зробити образ цікавішим, варто додати куртку-оверсайз, яка пасує до матеріалу взуття, наприклад, зі шкіри або шкірозамінника.

Легінси + високі чоботи в тон

Вдень із обʼємним мохеровим светром, увечері — з привабливою шкіряною жилеткою: поєднання високих шкіряних чобіт і легінсів, попри всю простоту, ніколи не втомить, адже цю комбінацію можна стилізувати буквально тисячею способів, використовуючи для будь-якої нагоди.

Легінси + армійські черевики

Поєднання легінсів та армійських черевиків, від челсі на обʼємній підошві до моделей зі шнурівкою, — улюблений вибір модниць. Спробувавши цю комбінацію в холодні зимові дні, ви більше не зможете обійтися без неї. Щоб завершити образ і зробити його більш шикарним, додайте блейзер або жакет нейтральних кольорів, наприклад, бежевого.

Легінси + чорні ботильйони

Комбінація легінсів і чорних низьких черевиків ідеально підходить як для вечірніх, так і для денних образів, особливо в ті дні, коли ви не знаєте, що вдягнути: вони зроблять навіть найпростіші та зручні вбрання цікавими.

Легінси + чоботи до стегон

Легінси та високі чоботи до стегон — найефектніше поєднання сезону, адже таке комбо точно буде контрастним. Воно ідеально підходить для альтернативних вечірніх образів — з довгими пальтами й елегантними жакетами.

Легінси + снігові черевики

Снігове взуття — це круто, особливо для тих, хто любить грати з пропорціями. Обирайте їх як для зимових гірських образів, так і в ансамблі зі зручним міським вбранням.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.