До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мінісукня + лофери — найелегантніший образ цього сезону

Коли ми говоримо про мінісукні, одразу згадуємо про різноманітні туфлі та босоніжки для поєднання з ними влітку. Проте на подіумах і у вуличному стилі оспівують функціональність і елегантність лоферів — класичного позачасового взуття, яке поєднується абсолютно з усім. Лофери вже стали сенсацією багатьох столиць моди, а в тандемі з мінісукнею вони утворюють зірковий дует, що є ключем до пошуку балансу між спокусливим і офіційним. Vogue.ua зібрав 8 стильних образів, які доведуть, що мінісукня та лофери — найгарячіше вбрання цього сезону.

Мінісукня з V-подібним вирізом + лофери на платформі

Gucci
Gucci

Реклама

У колекції весна-літо 2024 Gucci представили мінімалістичну бордову мінісукню з V-подібним вирізом, яка ідеально поєднується з модними лоферами на платформі. Ідея полягає в тому, щоб створити монохромний образ, який на перший погляд є простим, але з гламурним відтінком. Спокусливо, виразно і трохи зухвало.

Мінісукня з вирізами та квітковими мотивами + білі лофери

Studio 189
Studio 189

Тепла пора року — привід носити короткі сукні з улюбленими босоніжками. Однак Studio 189 нагадує, що класичне взуття також підходить для цього. Як щодо того, щоб вибрати білі лофери з китицями? Таке взуття ідеально створить неповторний контраст із сукнями в стилі бохо або з квітковими мотивами.

Коротка сукня-жакет + лофери на шнурівці

Jacquemus
Jacquemus

Культова сукня-жакет створює витончений і сексуальний образ одночасно, як продемонстрували Jacquemus у своїй колекції весна-літо 2024. Комбінуйте її з білими сорочками, лоферами у стилі нормкор та білими шкарпетками з мереживом. Аксесуари нададуть цій щоденній уніформі сучасного вигляду.

Злегка приталена мініcукня з принтом + фактурні лофери

Burberry
Burberry

Мінісукні з графічними принтами вже давно підкорюють вуличний стиль, а на подіуми їх представили Kenzo, David Koma та Diesel. Однак Burberry пропонують такий же чудовий варіант, але з більш характерним акцентом. Це короткі чорні сукні з вишневим принтом — дизайн, який можна носити вдень і ввечері з правильним взуттям, будь то босоніжки на високих підборах або текстуровані лофери на платформі.

Мінісукня з пір’ям + чорні лофери

Мінісукні в смужку стають все більш гламурними і чарівними, а доказом цього є моделі, оздоблені пір'ям та з коміром-поло. Модниці рекомендують поєднувати їх з чорними лоферами. Це підтверджує, що стримане взуття — це секрет додавання витонченої нотки будь-якому вбранню.

Сукня-сорочка + класичні лофери

З іншого боку, короткі сукні-сорочки в коричневих тонах набудуть набагато більш елегантного значення, якщо носити їх з класичними коричневими лоферами. Це альянс, який підтверджує, що монохромний одяг є ключем до майстерності. Носіть цей тандем в офіс, на світську зустріч чи вечірку.

Чорна мінісукня + лофери з логотипом

Немає нічого більш непогрішного, ніж маленька чорна сукня. Цього разу ми не побачимо їх, як зазвичай з туфлями-човниками чи босоніжками на високих підборах. Головними союзниками таких суконь стануть лофери з логотипом. Прихильниці стилю препі пропонують доповнити вбрання білими шкарпетками та відповідним блейзером великого розміру.

Атласна мінісукня + лофери з пряжками

Нарешті, атласні мінісукні виглядатимуть набагато красивіше, якщо поєднувати їх з естетичним взуттям — оксфордами чи лоферами з металевими пряжками. Відійдіть від звичного взуття з гострим мисом та створіть більш формальний стиль.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.