До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майки-алкоголічки: чому вони знову на піку популярності

Спекотні літні дні змушують випробовувати модні одкровення, що з'явилися на подіумах у поточному сезоні. До них належать і майки-алкоголічки — річ настільки універсальна, що цілком може стати чудовим варіантом навіть для вечірнього виходу: все залежить від стилізації. Модні гіганти Lemaire, Saint Laurent і Michael Kors радять носити такі майки з брюками-паллаццо, кльош або блискучою міді-спідницею.

Saint Laurent, Lemaire, Michael Kors Collection

Абсолютним трендом майка-алкоголічка стала ще в 60-х роках, а в 80-х здобула нову популярність завдяки зіркам світу кіно і музики: свого часу такі майки носили Шер, Кейт Мосс, Сінді Кроуфорд та інші. Ще через десятиліття, за часів лихих 90-х, в них переодяглися усі поголовно, а поєднання білого або чорного топа з джинсами досі вважається негласною класикою жанру.

Реклама
Уоррен Бітті під час зйомок фільму "Боні і Клайд", 1967 рік
Шер і її син Елайджа Блу Оллмен, 1986 год

Повернення на подіуми трендів з 90-х збільшило кількість streetstyle-виходів у майках-алкоголічках у геометричній прогресії. Озброївшись oversize-жакетами, шкіряними спідницями, широкими брюками і комбінезонами, модниці створюють прості мінімалістичні образи, додаючи до них гарячі акценти: ультрапопулярні в'єтнамки на підборах, об'ємні клатчі та асиметричні топи.

<b>майки-алкоголички стрит</b>
Майки-алкоголички стритстайл фото лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.